• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Engångsdräkter

Ibland finns det uppgifter i hemmet som smutsar ner mer än andra, oavsett vad du gör för att undvika dem. Så är till exempel fallet med målning. Lyckligtvis är en engångsdräkt perfekt för detta. Med dräkten undviker du färg på kläderna och du kan enkelt kassera dräkten efter användning. Hos Harald Nyborg hittar du engångsdräkten med dammmask - dräkten passar alla, så när du beställer din egen dräkt kan du enkelt beställa till resten av målarteamet. Du behöver inte längre fråga din svägerska om hennes storlek eller gissa om hon är small eller medium. Innan du vet ordet av det, kan du måla utan att kompromissa med dina kläder.

Läs mer
Produkter
Du har sett 1 med 1 totalt
Du har sett 1 med 1

Engångsdräkter för alla ändamål

När det gäller våra engångsoveraller är du garanterad en produkt som är kvalitetssäkrad. Därför är produkten lämplig för alla ändamål. Vi är övertygade om att du kommer att hitta den engångsdräkt du letar efter, eftersom vi har ett så stort urval. Dessutom säljer vi alla våra engångsdräkter i ett brett utbud av storlekar, så du är garanterad att vi har en storlek som passar dig. Det är också viktigt att komma ihåg att bära skor och handskar så att du inte får färg eller lim på kroppen. Det är ingen tvekan om att det gör ont om du får hett lim på foten utan att ha skor på dig.


Engångsdräkter till låga priser

Men även om våra engångsdräkter är av högsta kvalitet betyder det inte att du måste betala en förmögenhet. Det är därför vi säljer alla våra engångsdräkter till låga priser, så att du får en bra produkt utan att behöva betala för mycket. Det är ett riktigt fynd.