• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Rengörings- & underhållsmedel

Få din bil skinande ren med Harald Nyborgs effektiva bilrengöringsprodukter. Här finns vatten- och gummiskrapor, rengöringsmedel, borstar och allt som du kan tänkas behöva för att vårda din kära bil. Och om du letar efter polerhättor- och svampar för användning med eller utan polermaskin, så har du också kommit rätt. Som alltid ser vi till att hålla vettiga priser på våra kvalitetsprodukter av kända varumärken som, exempelvis, Branford och Nilfisk.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (7)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad ska man göra med ett fruset dörrlås?
  Med hjälp av låsolja kan du enkelt tina upp frusna dörrlås på din bil. Du häller helt enkelt medlet i cylindern så att låset snabbt är klart att användas.
 2. Hur rengör jag bilbarnstolar?
  Du kan med fördel använda en textilrengöring för att rengöra dina bilbarnstolar. Du sprejar textilrengöringen på sitsen, skrubbar väl med en mjuk borste och torkar sedan av rengöringsmedlet med antingen en handduk eller en mikrofiberduk.
 3. Vad är bromsrengörare?
  En bromsrengörare tar bort ansamlat fett, olja och smörjmedel från bilens bromsskivor.

All rengöring till din bil – billigt och bra hos Harald Nyborg

Vi ser till att du får de bästa förutsättningarna för en blänkande vacker bil genom att erbjuda kvalitativa rengöringsartiklar till en rimlig kostnad för varje plånbok. Här hittar du bilborstar med teleskopskaft, mikrofiberdukar, bilsvampar, polerrondeller, och rengöringsmedel till exteriör och interiör. Kika på vårt sortiment av bilrengöring och håll ett öga på de redan billiga priserna – vi har dessutom riktigt bra rea med jämna mellanrum!