• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Bänkslipmaskiner

På den här sidan har vi samlat vårt urval av bänkslipmaskiner och våtslipmaskiner. Vi erbjuder professionella bänkslipmaskiner och våtslipsystem till några av de lägsta priserna på marknaden. Oavsett om det är för privat bruk eller för större verkstäder hittar du slipmaskiner för dina behov på den här sidan. Se bland annat våra slipmaskiner som kan monteras fast på arbetsbänken, eller våra bänkslipmaskiner som kan installeras med en praktisk arbetslampa. Med våtslipmaskiner från Harald Nyborg kan du vara säker på att få en maskin som håller i många år och som ger professionella resultat. Läs mer om de olika slipsystemen genom att klicka på produkterna på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

FAQ – vanliga frågor

  1. Hvad er en bænksliber?
    En bænksliber er et alsidigt slibeværktøj, der typisk bruges til mere robust slibearbejde, såsom fjernelse af rust og grater samt formning og retning af kanter på træ- og metalemner. Bænksliberen leverer også et effektivt slibearbejde når det kommer til slibning af værktøjer. Bænksliberen har en høj rotationshastighed, hvilket gør den til et oplagt valg, hvis du ønsker et hurtigt resultat og ved grovere arbejde. Kræver opgaven mere præcision, så vil vådsliberen ofte være et mere oplagt valg.
  2. Hvad er en vådsliber?
    Vådsliberen er, ligesom bænksliberen, et alsidigt slibeværktøj. Vådsliberen opererer typisk med en lavere rotationshastighed, i forhold til bænksliberen. Derudover anvender vådsliberen vand til at smøre og afkøle emnet med. Disse 2 forskelle gør, at du med vådsliberen kan slibe mere nænsomt og præcist, og samtidig reduceres risikoen for overophedning af emnet.

Effektiva bänkslipmaskiner

På den här sidan hittar du effektiva bänkslipmaskiner av en kvalitet som gör att de kan användas av både privatpersoner och proffs. Kvaliteten är hög, men priset är fortfarande i botten. Så om du redan har köpt multiverktyg eller kakelskärare till verkstaden, då är det dags att köpa en bänkslipmaskin. Vårt urval gör att du kan välja rätt för ditt ändamål. Här kan du köpa bänkslipmaskiner med olika prestanda och storlek, så att du enkelt kan hitta den som passar dig perfekt.

Bänkslipmaskiner till bra priser

Om du väljer att köpa din bänkslipmaskin från oss kan du förvänta dig ett extremt bra pris. Alla våra bänkslipmaskiner säljs till mycket rimliga priser, trots den höga prestandan. Här kan du köpa praktiska bänkslipmaskiner från erkända märken, men ändå till samma låga pris som du känner oss för.  Dessutom får du ett mångsidigt verktyg som kan användas till många olika saker och platser. Kvaliteten är hög, vilket möjliggör användning för proffs, men naturligtvis också för privata. Samtidigt kan de också användas för många ändamål, inklusive slipning och polering av olika saker. Så om du inte redan har en bänkslipmaskin är detta ett självklart tillfälle att lägga till den i verkstaden.