Cykellås

Kanske är du en av de många som har fått sin cykel stulen. Med ett försäkringsgodkänt lås till din cykel, skoter eller moped är du bättre skyddad i framtiden. Se urvalet här. Cykellås

Läs mer
Produkter
Du har sett 11 av 11 total
Du har sett 11 av 11

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilket cykellås är bäst?
    Det finns många olika typer av cykellås på marknaden, och det bästa låset beror på dina specifika behov och budget. Generellt sett är de säkraste cykellåsen de kraftigaste och tyngsta, eftersom de är svårare att bryta upp eller skära igenom. Ett bra val är ett bygellås eller ett kedjelås med ett massivt cylinderlås. Ett annat bra alternativ är ett ringlås som kan fästas under sätet.
  2. Hur ändrar man koden på ett cykellås?
    Om du vill ändra koden på ditt cykellås,beror metoden på vilken typ av cykellås du har. Vissa cykellås har ett fysisk vred eller skruvmekanism som du kan använda för att ställa in en ny kombination. Vi rekommenderar att du läser instruktionerna på cykellåsets förpackning.
  3. Är ett cykellås obligatoriskt?
    De flesta försäkringsbolag kräver att en cykel ska vara låst med ett godkänt cykellås för att försäkringsvillkoren ska vara uppfyllda. Godkända cykellås kan vara antingen certifierade eller intygade av SBSC enligt Stöldskyddsföreningens normer.

Säkra din cykel med ett cykellås

Hos Harald Nyborg hittar du ett stort utbud av lås till alltid låga priser. Välj den låstyp som passar din cykel, skoter eller moped bäst.