• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Skyfflar

De flesta jobb som involverar en skyffel är lite tyngre jobb. Det är därför viktigt att välja den typ av skyffel som passar bäst för uppgiften. Det underlättar ditt arbete om du till exempel väljer en grävskyffel för att gräva och en klassisk skyffel för att flytta jorden.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (5)
  • (3)
  • (1)
Färg
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 9 av 9 totalt
Du har sett 9 av 9

FAQ – vanliga frågor

  1. Spadar - Spadar för plantering och grävning | Harald Nyborg
    Det finns olika typer av spadar, som alla är utformade för olika uppgifter. Den klassiska spaden är lämplig för att flytta jord, sand och grus. Denna typ är mindre lämplig för grävning, särskilt i hård och stenig jord. Grävskopan är utformad specifikt för grävning, och den mindre planteringsskopan är lämplig för att gräva mindre hål när du till exempel behöver plantera mindre växter.

Välj rätt skyffel för jobbet

Det finns några saker du bör titta efter när du väljer skyffel. De klassiska skyfflarna har ett lite större och bredare blad, vilket gör dem lämpliga för att flytta till exempel stora mängder jord och grus. Vinkeln mellan bladet och axeln är också mycket viktig. De klassiska skyfflarna har oftast en mindre vinkel mellan blad och skaft, vilket gör det lättare att ta upp materialet. En större vinkel mellan blad och axel gör att bladet ligger i en mer direkt förlängning av axeln. Denna design kommer att göra skyffeln mer lämpad för att gräva i marken med.

Involvera barnen i trädgårdsarbete med trädgårdsredskap för barn

Med trädgårdsredskap i barnstorlek är det större sannolikhet att du kan locka med barnen i trädgården. Många barn kommer att finna stor glädje i att ha en egen liten grönsaksträdgård, där de själva kan bestämma vad de ska plantera.