• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Ring- och ringspärrnycklar

Hos Harald Nyborg kan du köpa ringnycklar och ringspärrnycklar till bra priser. Vi erbjuder ett stort urval av spärrnycklar, ringnycklar och stjärnnycklar i många storlekar, för att lossa och dra åt bultar eller muttrar på allt från möbler till bilar. I vårt urval hittar du högkvalitativa ringspärrnycklar, bland annat från Bahco och Mitsutomo. Du kan också ta en titt på våra praktiska ringnyckelsatser och ringnyckelsatser, som innehåller spärrnycklar i flera olika storlekar och finns i praktiska verktygshållare. På så sätt får du en nyckelsats som når brett, och där du alltid har ett verktyg som passar exakt den mutter du behöver dra åt eller lossa. Se utbudet på den här sidan och beställ nycklarna online med snabb leverans.

Läs mer
Produkter
Du har sett 26 av 26 totalt
Du har sett 26 av 26

Köp dina ringspärrnycklar i set

När du använder ringspärrnycklar räcker det sällan med en enda. Därför rekommenderar vi att du har lite olika storlekar så att de alltid kan användas för sina respektive ändamål. Lyckligtvis är det möjligt att köpa gaffelnycklar i set där du får ett brett utbud av storlekar. Samtidigt innebär det att priset på varje gaffelnyckel sänks. Detta beror på att du köper en komplett verktygssats där allt ingår. Dessutom är det också lättare att organisera eftersom du får dem levererade i en organiserad låda.


Ringspärrnycklar i många storlekar

Kännetecknet för ringspärrnycklar är att var och en har en storlek som inte kan ändras. De står alltså i kontrast till en toppnyckel eller en sticksåg, där det är möjligt att byta huvud. Ändå är skiftnyckeln fortfarande praktisk och kräver bara att du har lite olika storlekar liggandes. Som tur är säljer vi ett brett urval av ringspärrnycklar i olika storlekar. De kan till exempel köpas i storlekarna 10 mm, 11 mm och 23 mm. Dessutom kan de köpas både individuellt och i set. I många fall ger en uppsättning det bästa värdet för pengarna, men om du bara behöver en enda ringspärrnyckel är det också möjligt att köpa dem individuellt.