• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Skruvdragare & borrmaskiner

Hitta skruvdragare och borrmaskiner som enkelt tar sig igenom både trä, gips, betong och sten till bra pris hos Harald Nyborg. Vi erbjuder ett brett och noggrant utvalt sortiment av elverktyg i en mängd olika utföranden från varumärken som Scheppach, Mitsutomo och Skil, vilket gör att du kan räkna med hög kvalitet när det kommer till kraft, hållbarhet och design.

Välkommen att köpa de skruvdragare och borrmaskiner du behöver för ditt nästa projekt i vår webbutik!


Läs mer
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilken borr ska användas för betong?
    Om du ska borra i betong och inte vill slita ut din borr så är det viktigt att du skaffar en borr som är designad för att borra i betong. Det kallas också en borrhammare.

Bra skruvdragare & borrmaskiner från kända varumärken

En riktigt bra borrmaskin eller skruvdragare ska erbjuda ett säkert och bekvämt grepp så att du kan hantera verktyget med hög precision och dessutom hålla i många år för att hjälpa dig genom alla dina hemmabyggen. Här hittar du modeller utformade för att kunna ta sig igenom såväl trä och gips som sten och betong med flera olika skruvstorlekar och hastigheter att välja mellan. Allt för att du ska kunna utföra ditt arbete på ett så säkert, snabbt och precist sätt som möjligt! Du kan läsa mer om skruvdragarnas och borrmaskinernas specifika egenskaper under respektive produkt här på webbsidan för att vara säker på att du hittar en maskin som matchar dina önskemål och krav. Harald Nyborg eftersträvar att erbjuda högkvalitativa produkter till ett så bra pris som möjligt och har därför ett av marknadens mest prisvärda sortiment när det kommer till elverktyg och tillbehör. Med en bra uppsättning av olika redskap är du alltid redo att ta dig an stora som små projekt i hemmet, oavsett om det handlar om en stor renovering, att bygga en ny altan eller om du bara snabbt och enkelt vill kunna skruva upp den där gardinskenan i väggen!