• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Geringslådor

På Harald Nyborg säljer vi ett brett urval av robusta geringslådor till låga priser. Vi erbjuder högkvalitativa geringslådor från välkända kvalitetsmärken som Mitsutomo och Stanley. I sortimentet hittar du smarta geringslådor i både plast och trä med spår i olika sågvinklar, vilket gör att du kan såga exakt i rätt vinklar. Se t.ex. Våra populära geringslådor för 90° sågning och 45° höger- och vänstersågning. Vi erbjuder geringslådor i många olika storlekar, med olika antal spår, kapvinklar och med eller utan medföljande såg. Läs mycket mer om de olika geringslådorna genom att klicka på de olika produkterna nedan och hitta just den geringslådan som passar dina såguppgifter.

Läs mer

Geringslådor för många ändamål

Här på Harald Nyborg har vi ett stort urval av geringslådor. Därför är vi säkra på att du kan få just den geringslåda du saknar – och du är mer än välkommen att titta igenom vårt sortiment. När det gäller våra geringslådor - och handverktyg i allmänhet - får du produkter av högsta kvalitet, vilket gör dem ännu mer värdefulla. Därför kan det också vara en idé att titta igenom vårt sortiment av handverktyg. När det gäller våra geringslådor - och handverktyg i allmänhet - får du produkter av högsta kvalitet, vilket gör dem ännu mer värdefulla. Därför kan det också vara en idé att titta igenom vårt sortiment av handverktyg. Det kan vara så att du behöver en borr för en uppsättning hyllor, eller kanske behöver du en limpistol så att du kan limma ihop brädbitarna när du är klar med att skära. Här på Harald Nyborg hittar du allt du behöver. 

Geringslådor till låga priser

Oavsett anledning till att du ska ut och köpa en ny geringslåda har du kommit till rätt ställe – vi säljer våra geringslådor till låga priser. Men även om vi säljer produkten till låga priser har vi naturligtvis inte tummat på kvaliteten. Hos Harald Nyborg får du en geringslåda med högsta prestanda, till ett pris där alla kan vara med.