Frön och lökar

Se hela vårt sortiment av frön, ogräsbekämpning och gödningsmedel för trädgården på den här sidan. Hos Harald Nyborg har vi samlat ett brett sortiment av blomsterlökar och frön för dig med gröna fingrar. Under de olika årstiderna kan du plantera allt från blommor, örter, morötter, rädisor och gräs i trädgården. Så oavsett om du vill skapa en grönsaks- eller örtträdgård, plantera blommor i dina rabatter, bekämpa skadedjur eller något annat, hittar du allt du behöver inom frön, ogräsbekämpning och gödningsmedel här.

Läs mer
Produkter
Du har sett 17 av 17 totalt
Du har sett 17 av 17

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur många frön behöver du till en ny gräsmatta?
    Ett vanligt paket med gräsfrö på 2,5 kg täcker ungefär 125 m2 gräsmatta. Men hur långt gräsfröet räcker kan variera beroende på typ och märke. Kontrollera därför alltid förpackningen för exakt täckning, och köp gärna lite extra för säkerhets skull.
  2. När kan man så frön till sommarblommor?
    Om du vill vara säker på att dina sommarblommor inte dör av kylan bör jordtemperaturen konstant vara minst 10 grader. Många använder den 5 juni som riktlinje, men om våren är varm, kan man så och plantera sommarblommor tidigare.

Skapa din dröms köksträdgård med frön för morötter, tomater och många andra grönsaker

Många drömmer om att ha en köksträdgård där de kan så vilka grönsaker de vill. Är du en av dem? Då har du kommit till rätt ställe. Här hittar du frön till rödbetor, morötter och rädisor. Och om du vill ta ut svängarna kan du använda dina egna örter i salladen tillsammans med rädisorna från köksträdgården. Vi säljer frön för t.ex. gräslök, basilika och persilja i vårt sortiment av frön, ogräsbekämpning och gödningsmedel. Naturligtvis hittar du också gödningsmedel som är perfekta för grönsaker, så att det du sår får de bästa förutsättningarna. Snart kan du njuta av att dra upp dina egna grönsaker ur jorden - oavsett om de odlas utomhus, i krukor eller i ett växthus.

Hitta blomsterlökar, gräsmattegödsel och mer i vårt sortiment

Naturligtvis är det inte bara de ätbara grönsakerna och örterna som ger fantastiska trädgårdsstunder. Det är också element som färgglada blommor och en vacker grön gräsmatta. Hos oss kan du ta en närmare titt på frön för ärtblommor och du hittar också ett brett utbud av blomsterlökar - till exempel för dahlior, irisar och gladiolus. När du vill göra något extra av din gräsmatta kan du använda våra gräsfrön, som fungerar både för nyanläggning och för eftersådd. Fröna gror snabbt och ger dig en slitstark och vacker gräsmatta. Du kan också behöva gräsmattegödsel - vår gräsmattegödsel stärker din gräsmatta mot mossa