Hammare

Varje hem bör ha en hammare så att du kan utföra en mängd olika vardagliga uppgifter, som att hänga upp tavlor eller hyllor. Hos Harald Nyborg hittar du ett stort urval av hammare från märken som Bahco och Mitsutomo, som alltid levererar en hög kvalitet. Med vårt breda utbud har vi hammare som är avsedda för olika ändamål, inklusive mukkert med långt skaft, Sandhammaren, den klassiska snickarhammaren och en slägga. Du kan också välja att köpa ett hammarset i flera delar, som till exempel kan bestå av en snickerihammare, en slägga och en bänkhammare – med detta set får du en hammare för varje ändamål. Ta en titt på webbplatsen och hitta din nya hammare.

Läs mer
Produkter
Du har sett 14 av 14 totalt
Du har sett 14 av 14

Behöver du en ny hammare i verktygslådan?

Saknar du en hammare? Då är det bra att vi på Harald Nyborg har ett bra och brett utbud av hammare för alla ändamål. Det är nästan omöjligt att klara sig utan en hammare i ditt hem, så det är relevant för de flesta att skaffa en effektiv och hållbar. I vårt sortiment hittar du till exempel vår klohammare med ett lätt glasfiberhandtag samt ett bekvämt och stötdämpande handtag. Du hittar också den klassiska bänkhammaren och den robusta courthammaren – även kallad mukkert. Är du intresserad av ett större lager erbjuder vi även hammarset med flera olika typer av hammare till ett bra pris.

Hammare för alla ändamål

Har din hammare tappats bort, gått sönder eller behöver du helt enkelt en ny typ av hammare för ett speciellt projekt? Oavsett vad är vi på Harald Nyborg redo att hjälpa dig att hitta rätt hammare för dina behov och uppgifter. I vårt urval finns bland annat snickarhammaren, Den smidda hammaren, bucklan med nylonhuvudet samt många fler modeller. Dessutom erbjuder vi hammare i flera olika material, både gummi och olika träslag, beroende på vad du vill ha i form av funktionalitet och design. Hitta din nya hammare idag och njut av våra låga priser och snabba leverans direkt till din dörr.