Staket för trädgården

Ett trädgårdsstaket är otroligt praktiskt och hjälper dig att få extra kontroll över trädgården och dess gränser. Ett trädgårdsstaket är också en riktigt bra lösning om du har små barn som vill ut i världen på äventyr. Staketet gör det lättare att hålla barnen i trädgården tills de är gamla nog att ge sig ut i världen på egen hand. Men du kan också använda staketet till andra ändamål än att stängsla av din trädgård. Använd det för att göra en hundgård eller för att rama in din sommarhustomt. Staketen finns i många storlekar och färger, så att du kan hitta precis det du letar efter. Vi säljer bland annat gröna modeller som smälter in fint i utomhusmiljöer och underhållsfria staket som till exempel kompositstängsel.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (5)
Färg
 • (3)
 • (2)
GroupCode
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (6)
Material
 • (6)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 6 av 6 totalt
Du har sett 6 av 6

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur sätter man upp ett staket?
  Om det är ett staket som ska stå permanent, är det viktigt att staketet står stadigt och säkert. Stängselstolpar måste slås ner 70-90 cm i marken och stängslet måste fästas i dessa stolpar. Men om det är ett tillfälligt trådstängsel, kan det snabbt fästas med stängselstolpar som slås ner i marken med en hammare.
 2. Hur mycket kostar staket?
  Det finns många olika typer av staket, och priset beror på vilken typ av staket du väljer, vilken höjd man väljer och hur långt staket man behöver.

Praktiska staket i flera varianter

Med ett enkelt men praktiskt trädgårdsstaket blir det enkelt att sköta det du är mest nöjd med. Du kan t.ex. gör relativt snabbt en smart inhägnad så att husets yngsta inte utsätter sig för fara genom att utforska världen utanför trädgården. På så sätt får du lite mer sinnesro. Det kan också vara så att du är rädd att din hund ska springa ut på vägen eller liknande. Gör en enkel och smart en hundgård så att din hund kan få frisk luft utan att du behöver oroa dig. Ett trädgårdsstaket håller länge och är även lätt att ta ner igen när barnen blivit stora eller om du t.ex. måste flytta. Återanvänd eventuellt staketet i din nya trädgård.

Nytt trädgårdsstaket?

Ett trädgårdsstaket kan användas i många sammanhang. Förutom att du kan använda den för att inhägna trädgården, sommarhustomten och för att göra en hundgård, fungerar den också som en skärma av för träd. Så om du t.ex. vill ha får eller getter i en inhägnad där det finns fruktträd kan ett enkelt och effektivt sätt att skydda träden vara ett trädgårdsstaket. Vi säljer staket i olika storlekar och färger så det ska gå att hitta precis rätt variant.