Insex-, torx- & T-nycklar

Är du typen som hellre fixar allt själv istället för att anlita en hantverkare? Då vet du förmodligen hur viktigt det är med riktigt bra verktyg. Här hittar du insexnycklar, T-nycklar, och Y-nycklar för alla typer av skruv- och monteringsarbeten.

Vi har torxnyckelsatser med kulspets för knepiga vinklar och trånga utrymmen, hopfällbara sexkantnycklar i olika storlekar och allt som kan tänkas behövas för dina innovativa projekt. Som alltid ser vi till att hålla vettiga priser på våra kvalitativa produkter.


Läs mer
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

Insex-, torx- & T-nycklar till låga priser online

Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en hemmafixare så har vi redskapen för ett smidigare och roligare arbete. Våra nycklar ligger bekvämt i handen och är enkla att använda till exempelvis reparationer eller renoveringsarbeten. Vare sig du behöver laga cykeln, montera fönster eller skruva ihop en fågelholk så hittar du verktyget för jobbet här. Ta del av vårt sortiment av skruvnycklar och håll ett öga på de redan billiga priserna – ibland har vi dessutom finfina kampanjer!