• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Anslutningsslangar

På Harald Nyborg har vi ett brett utbud av flexibla och kvalitetsmedvetna anslutningsslangar som kan användas för många olika ändamål. Oavsett om du behöver installera ett armatur i badrummet, koppla in en tvätt- eller diskmaskin eller kanske utöka en installation så hittar du just den anslutningsslang du behöver här på sajten. Vi säljer slangar i olika längder och färger så att du kan hitta en modell som matchar dina behov.

Läs mer
Produkter
Du har sett 17 av 17 totalt
Du har sett 17 av 17

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad används en anslutningsslang till?
    Anslutningsslangar kan användas till toaletter, diskbänksbeslag, cisterner, tvätt- och diskmaskiner samt kaffemaskiner. De finns i olika längder och med diametrar på 1/2" och 3/8"
  2. Vilken anslutningsslang ska du använda?
    Det beror på vad de ska användas till. De finns i olika längder och olika storlekar, t.ex. 1/2" och 3/8"

Moderna produkter till låga priser

Anslutningsslangar kan användas för alla möjliga olika ändamål och har oftast en ganska central roll i olika VVS-installationer i hemmet. Därför är det såklart viktigt att du lägger vantarna på en hållbar produkt, men som också är prisvärd. Som alltid har vi sett till att detta är möjligt hos Harald Nyborg, där vi har ett brett utbud av både moderna och snygga anslutningsslangar. Alla våra slangar har lång livslängd, så du är säker på att dina installationer håller i många år.

Välj rätt anslutningsslang

Alla anslutningsslangar har det gemensamt att de är utformade för att leda vattnet från A till B. De olika modellerna kan dock tillverkas på ett sådant sätt att de passar bäst till ett specifikt område. Därför är det viktigt att du hittar en anslutningsslang som passar just den uppgift du ska lösa. Som tur är kan du vara säker på att du, oavsett vilken slang du väljer, får en produkt av högsta kvalitet och till ett pris som alla har råd med.