• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Väggväxthus

Har du inte plats för en normalstort växthus kan ett väggväxthus vara ett alternativ. De har fördelen att de kräver mindre utrymme och kan samtidigt göra en annars tråkig vägg till något speciellt. Beroende på vilken modell du väljer finns det också mer plats än vad du hittar i flera av våra miniväxthus.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 2 med 2 totalt
Du har sett 2 med 2

FAQ – vanliga frågor

  1. Var kan man placera ett väggväxthus?
    Som namnet antyder placeras ett väggväxthus mot en vägg eller en mur. Den kan placeras i trädgården, på en terrass eller till och med på en balkong. Se till att du har en stabil bas.
  2. Hur stort väggväxthus ska man välja?
    Hur stort ditt väggväxthus ska vara beror på vad du planerar att använda det till – och hur mycket utrymme du har. Vill du använda den till tomater, gurka och annat på stjälk, välj en med bra höjd. Om du ska ha ett litet bord eller förvara saker där, se till att ha en stor golvyta.

Väggväxthus med bra höjd

Ett väggväxthus är en fantastisk lösning om du vill ha ett växthus men har begränsat med utrymme. Platsbrist behöver dock inte vara den enda anledningen till att välja ett väggväxthus. Ett väggväxthus är både vackert och praktiskt. Ett väggväxthus utnyttjar utrymmet väl genom att stå upp emot husets fasad. Det gör att du kan köpa väggväxthus på bra höjd, då de lutar mot husväggen. Därmed har växterna gott om plats att växa på höjden och utrymmet är fullt utnyttjat. Vi föreslår att du utnyttjar väggen och binder upp växter. Det ger en extra snygg vägg och samtidigt får du mer plats i resten av växthuset.

Köp ett väggväxthus med gott om plats

Med ett stort väggväxthus har du gott om plats för massor av växter. Har du rätt gödsel kommer de snabbt att växa sig stora och växthuset måste därför ha rätt höjd och bredd. Med rätt storlek kan ett väggväxthus användas till mycket mer än ett växthus. Det kan t.ex. används för att förvara trädgårdsredskap, växter och möbler - eller för en liten kafédel med bord och stolar.