• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Ljuslister och LED-lister

På denna sida hittar du vårt utbud av ljuslister och LED-lister. Oavsett om du letar efter ljuslister till väggar, tak, hyllor, underskåp eller bakom din plattskärm så hittar du många smarta lösningar på denna sida. Vi erbjuder bland annat de praktiska LED-listerna, som kan sättas upp med självhäftande tejp på baksidan och klippas till önskad längd. I utbudet hittar du även ljuslister i olika längder och med olika antal watt, som finns med eller utan dimfunktion och fjärrkontroll. Du hittar även förlängningslister, som gör det möjligt att seriekoppla ljuslisten.

Läs mer
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur monterar man LED-strips?
    Det är lätt att sätta ihop LED-strips, så att du kan få ett sammanhängande band av färger och ljus. Vissa produkter är tillgängliga med Plug & Play-montering, andra kan utökas med dubbelhäftande tejp som vanligtvis följer med produkten.
  2. Hur fungerar LED strips?
    LED-strips – eller LED-band på svenska – är självhäftande strips med inbyggda LED-lampor. Det möjliggör en mängd olika färger och ljusnivåer, samtidigt som det är energibesparande. Vissa modeller finns till och med med app-kontroll, röststyrning och fjärrkontroll.

Skapa en mysig belysning med en ljusramp eller ljuslist

Med hjälp av en ljuslist eller en ljusramp kan du enkelt och snabbt skapa en behaglig ljusmiljö i ett rum. Sätt en ljusramp i ett tak, under en hylla eller varför inte sätta en billig ljusramp runt ett akvarium. Du kan också sätta en ljuslist bakom tv:n. Det höjer verkligen stämningen och stilen i rummet. En ljuslist kan också bli en trygg nattbelysning i ett barnrum.


Energisnåla LED-lister inkl. fjärrkontroll

Det finns alltid många skäl till att välja energisnål belysning. Detta sker helt naturligt, då lamporna har en lägre energiförbrukning och därigenom kan du spara lite på elräkningen. Dessutom är det också det bästa valet enligt miljön, vilket är en stor anledning till att så många väljer LED-lampor. Samtidigt är kvaliteten minst lika bra som traditionella glödlampor, trots att de drar mindre ström. Så det finns faktiskt ingen anledning att inte välja en ljuslist i LED.