• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Miniväxthus

Om du vill ha ett växthus men inte har den största trädgården bör du överväga ett miniväxthus. Här kan du plantera i stort sätt samma växter som i ett normalstort växthus, men miniväxthuset tar mycket mindre plats.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Färg
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 med 3 totalt
Du har sett 3 med 3

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad kan man odla i ett miniväxthus?
    I ett miniväxthus kan du odla en mängd olika växter och grönsaker som tomater, gurka, paprika, sallad och bär. Du kan också odla en mängd olika örter i ett miniväxthus, såsom basilika, timjan, mynta och andra läckra örter. Det är viktigt att överväga vilka växter man vill odla i ett miniväxthus, eftersom deras krav på ljus, temperatur och jord kan variera. Man bör vara noga med att ge växterna de rätta förutsättningarna för att säkerställa en sund tillväxt.
  2. När kan man sätta tomater i ett växthus?
    Tomater är ganska värmekrävande och bör hållas inne tills frosten är över. Runt början av maj brukar man kunna flytta tomaterna till växthuset.

Växthus för mindre trädgårdar

Våra miniväxthus är specialdesignat för att både ha plats att odla växter och förvara små trädgårdsredskap, jord, eller annat du kan behöva i trädgården. Det kan vara en bra lösning för den som har begränsat med utrymme i sin trädgård, eftersom det kombinerar funktionerna hos ett växthus och en förvaringsenhet. Vi har även väggväxthus, om du t.ex. har en kal vägg mot trädgården. Dessutom erbjuder vi alla nödvändiga växthustillbehör som du kan tänkas behöva, så det finns ingen ursäkt för att inte skapa den vackra trädgården du alltid har drömt om.

Växthus för alla

På Harald Nyborg erbjuder vi många olika växthus, så vi kan erbjuda ett som passar just dina behov. Vi har flera typer med förvaring och de varierar i storlek, material och funktioner. Vissa är gjorda av trä, medan andra är gjorda av aluminium eller PVC. Vissa har integrerade hyllor för förvaring av trädgårdsredskap, medan andra har lådor eller skåp. Det är en bra idé att ta hänsyn till dina behov och önskemål när du väljer ett litet växthus med förvaring så att du kan få det som passar dig bäst.