• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Luftmadrasser

Är du ofta ute på campingsemester eller har du vänner och släkt som kommer på besök och vill sova över? Då behöver du en luftmadrass! En luftmadrass är en uppblåsbar säng. Det finns självuppblåsbara madrasser och det finns luftmadrasser som man blåser upp för hand, gärna med hjälp av en pump. En luftmadrass är enkel att plocka fram och den är lika enkel att packa ihop, bara släpp ut luften och vik ihop den. Madrassen kan förvaras i en garderob, i ett skåp eller under en säng när den inte används. Luftmadrasserna hos Harald Nyborg är noga utvalda för att hålla en bra kvalitet till extra låga priser. De kommer i olika höjder och bredder. En dubbel luftmadrass är en riktigt stor luftmadrass där två personer får plats. Luftmadrasserna är tillverkade i ett slitstarkt och tåligt material och de är enkla att rengöra och hålla snygga.

Läs mer
Produkter
Du har sett 7 med 7 totalt
Du har sett 7 med 7

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilken luftmadrass är bäst?
    Vilken luftmadrass som är bäst, beror på hur och var du ska använda madrassen. Den bästa luftmadrassen för dig är alltså en madrass som matchar dina behov i storlek, material och komfort.
  2. Hur pumpar man en luftmadrass?
    Om luftmadrassen inte har en inbyggd pump, se till att köpa en separat pump för madrassen. Rulla sedan ut madrassen, öppna ventilen och fäst slangen från pumpen till ventilen. Du pumpar tills madrassen verkar hård och bekväm, varefter du tar bort slangen och stänger ventilen igen.
  3. Hur lagar man en luftmadrass?
    Du kan snabbt och enkelt laga en luftmadrass genom att följa dessa tre steg: 1) Hitta hålet i madrassen, 2) markera området så att du kan hitta det igen när luften tas ut ur madrassen, och 3) använd lagningsutrustning för att laga hålet, och låt det torka i 24 timmar innan du pumpar luft i madrassen igen.

Luftmadrass för camping

Få människor vill sova på marken. Om du är en av dem som inte vill sova på marken är det en bra idé att investera i en luftmadrass nästa gång du ska campa. Om du vill ha en bättre natts sömn är det också en bra idé att köpa en sovsäck och ett liggunderlag. Här på Harald Nyborg har vi ett stort utbud av campingutrustning, så du kan hitta precis de produkter du behöver för din campingtur.


Luftmadrasser för många ändamål

Naturligtvis kan du använda en luftmadrass för andra situationer än camping. Du kanske till exempel ska sova hemma hos en vän och behöver extra sängutrymme. Dessutom kan du få våra luftmadrasser i många olika storlekar och utföranden. Detta säkerställer att du kan hitta den luftmadrass som passar dina behov. Du kanske till exempel vill ha en dubbel luftmadrass så att du och din partner kan sova tillsammans när ni campar.