Hälsa & Hygien

Barnens mjuka hud behöver tas om hand på ett extra skonsamt och varsamt sätt. Vi på Harald Nyborg har mängder av hygienprodukter för barn som passar alla föräldrar som vill göra vardagen lite smidigare. Kanske en förpackning våtservetter att lägga i skötväskan för att vara redo för spill och blöjbyten ute på barnvagnspromenader? Eller supermjuka skumtvättlappar som gör badstunden till en ren fröjd? Eller kanske en liten minitoalett som hjälper barnet att lära sig den nya vanan på sin nivå. Här hittar du helt enkelt allt inom hygien och hälsa för baby och småbarn från pålitliga varumärken som sätter skonsamhet och barnens behov i fokus. Välkommen att göra din beställning hos oss på Harald Nyborg idag!

HYGIEN OCH HÄLSA FÖR BARN TILL BRA PRISER

Harald Nyborg erbjuder säkra och skonsamma babyprodukter från flera välkända varumärken. I vår webbutik hittar du allt från stabila och klassiska barnstolar av trä, tvättbara skötbäddar och amningskuddar till leksaker, vagnar, nappar och allt annat som du och ditt barn kan tänkas behöva. Just här har vi alltså samlat allt inom hälsa och hygien, vilket är en viktig del av ditt barns liv för att hen ska må bra. Då ett barns hud är mer utsatt än vuxnas hud som utsatts för yttre påfrestningar i många år är det extra viktigt att deras produkter innehåller skonsamma ingredienser av hög kvalitet. Du hittar till exempel våtservetter med lugnande aloe vera som passar perfekt för babyhud och när du vill torka av kladdiga fingrar, snoriga näsor och annat. Perfekta att ha med i skötväskan eller ha liggandes intill skötbordet! Vi erbjuder också tygblöjor av 100 % bomull som kan maskintvättas i upp till 90 grader, vilket är ett skonsamt alternativ för både din baby och miljön. Är det dags att börja potträna? Ja, då hittar du pottor som ser ut som klassiska toalettstolar som gör potträningen lite roligare, men också toalettränare som gör hålet på den riktiga toalettstolen mindre när det är dags att ta träningen ett steg längre. De är smart utformade efter barnens behov och för att göra era stunder ihop så roliga och smidiga som möjligt.

ALLT FÖR DITT BARNS HYGIEN HOS HARALD NYBORG

Vårt utbud av hygienprodukter för baby och barn gör det enkelt att fylla på i skötväskan, vid skötbordet och i bilen. Bunkra upp med flera förpackningar våtservetter eller testa att gå från klassiska blöjor till tvättbara tygblöjor för att vara snäll mot både plånbok och miljö. Glöm heller inte att spana in resten av vårt utbud för barn och baby, och gör dig redo för en härlig vardag tillsammans. Vi erbjuder snabb frakt samt 30 dagars returrätt om du skulle ångra ditt köp och produkten skickas tillbaka i samma skick som du fick den i. Välkommen att köpa skonsamma och smidiga baby- och barnprodukter hos oss på Harald Nyborg!