VÄXTHUS HERA 4,5 KVM ALU

VÄXTHUS HERA 4,5 KVM ALU

VÄXTHUS HERA 4,5 KVM ALU

Växthus Hera 4,5 m² i anodiserad aluminium är ett sexkantigt växthus med en spännande och elegant design. Passar både till odling och som lusthus/uterum. Med en sidohöjd på 1,82 m har Hera full ståhöjd överallt och utrymme för höga växter. Det levereras med enkel skjutdörr med handtag, jalusifönster och 3 mm glas.

  • Färg: Aluminium
  • Material: Aluminium
  • Diameter (cm): 256
  • Fönstertyp: Glas 3 mm
  • Totalhöjd utan Sockel (cm): 257
  • Takfotshöjd: 1,82 m
Ordinarie pris 13 779,00 kr Specialpris 9 979,00 kr
Beställningsvara - Normal leveranstid 3-4 veckor
Art.nr
55152
Mer information
LagerstatusBeställningsvara
NamnVÄXTHUS HERA 4,5 KVM ALU
Art.nr55152
Vikt0.000000

Växthus Hera 4,5 m² i anodiserad aluminium är ett sexkantigt växthus med en spännande och elegant design. Passar både till odling och som lusthus/uterum. Med en sidohöjd på 1,82 m har Hera full ståhöjd överallt och utrymme för höga växter. Det levereras med enkel skjutdörr med handtag, jalusifönster och 3 mm glas. Under den varma perioden är det nödvändigt att hålla temperaturen i växthuset nere. Hera 4,5 m² växthus har 2 jalusifönster som standard på sidorna som säkrar en optimal ventilation.

Hera växthus levereras som en komplett byggsats för eget montage.

Följande ingår:

- Stomme av underhållsfria aluminiumprofiler

- 3 mm glas i delade färdigskurna rutor

- Enkel lättgående skjutdörr upphängd på kullagrade hjul

- 2 st jalusifönster i sidorna

- Infästning av glaset med clips av trådmodell i galvaniserat stål

Till alla Vitavias växthus (dock ej Zeus och Helena) finns en speciell sockel i lackat stål att beställa. Sockeln ger en stadig bas åt växthuset.
Sockel ingår ej.

Vitavia har även andra tillbehör såsom tex automatisk fönsteröppnare, aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Det är möjligt att köpa till fler ventilationsfönster, jalusifönster och automatiska fönsteröppnare. Med automatiska fönsteröppnare öppnas och stängs fönstren helt automatiskt. Fönsteröppnarna drivs av solenergi och kan justeras att öppna vid olika temperaturer. Vitavia har även andra tillbehör såsom tex aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Tillbehören ingår ej.

Anodiserad aluminium: Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande och känns behaglig att beröra.

Fakta:

Varumärke: Vitavia

Area (m²): 4,5

Typ: Växthus

Färg: Aluminium

Material: Aluminium

Diameter (cm): 256

Fönstertyp: Glas 3 mm

Totalhöjd utan Sockel (cm): 257

Takfotshöjd: 1,82 m 

No Related Posts