VÄXTHUS VENUS 6,2 ALU+SOCKEL

VÄXTHUS VENUS 6,2 ALU+SOCKEL

VÄXTHUS VENUS 6,2 ALU+SOCKEL

Venus 6,2 m2 är ett lagom stort växthus för nybörjaren med gröna fingrar och begränsad trädgårdplats. Det har fem sektioner, 2 takfönster och en lättlöpande skjutdörr. Denna Venus-modell levereras med tillskuret glas och olackerad stomme i ljusgrå aluminium. Denna levereras med sockel som ger ett stadigt fundament till växthuset.

  • Mått: B 193 cm x L 321 cm
  • Totalhöjd utan Sockel: 197 cm
  • Fönstertyp: Glas 3 mm
  • Färg, stomme: Olackerad aluminium
Ordinarie pris 12 979,00 kr Specialpris 9 679,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Art.nr
55326

Venus växthus 6,2 m² är ett bra alternativ för amatörodlaren med begränsat tomtutrymme. Växthuset är tillverkat i anodiserad aluminium med olackerad stomme och levereras med tillskurna glasrutor. Det har en skjutdörr upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Dörren kan placeras med önskad öppning åt höger eller vänster och spärras i mellanläge för ventilation.

Växthuset är konstruerat för att passa i det svenska klimatet med varma somrar och kalla vintrar. Under varma perioder hålls växthuset ventilerat med sina 2 takfönster och dörren kan spärras att stå halvöppen för ytterligare luftinströmning. För perioder med hårt klimat har växthuset utrustats med inbyggda takrännor för vattenavledning och förstärkande stag mot snö och hård vind.

Venus växthus levereras som en komplett byggsats för eget montage.

Följande ingår:

- Sockel som ger en stabil bas åt växthuset

- Stomme av underhållsfria anodiserade aluminiumprofiler

- Förstärkningsstag i tak

- 3 mm glas i delade färdigskurna rutor

- Infästning av glaset med clips av trådmodell i galvaniserat stål

- En enkel lättgående skjutdörr upphängd på kullagrade hjul

- 2 st. takfönster 61x61 cm med manuell öppning

- Integrerade takrännor för avledning av regnvatten

Venus-serien består av 4 modeller som alla är tillverkade av starka, anodiserade aluminiumprofiler - från 3 sektioner = 3,8 m² upp till 6 sektioner = 7,5 m². Alla Venus-modeller finns med gröna, svarta eller obehandlade aluminiumprofiler. Det går också att få modeller med 4 mm polykarbonat istället för glas. Alla växthus i Venus-serien har 1 lättgående skjutdörr upphängd på kullagrade hjul. Venus 3,8 kvm samt 5,0 kvm har 1 ventilationsfönster i taket medan de två större har 2 st.

Det är möjligt att köpa till fler ventilationsfönster, jalusifönster och dörrar med automatisk öppning. Med automatisk fönsteröppning, som drivs av solenergi, kan fönstren justeras att öppnas vid olika temperaturer. Detta är en bra funktion för att hålla temperaturen i växthuset nere under varma sommardagar. Vitavia har även andra tillbehör såsom tex aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Tillbehören ingår ej.

Fakta:

Varumärke Vitavia
Area (m²) 6,2
Typ Växthus
Färg, stomme Aluminium
Material,stomme Aluminium
Fönstertyp Glas 3 mm
Mått B 193 cm x L 321 cm
Takfotshöjd 124 cm
Takventilation Ja, 2 st
Antal sektioner 5
Total höjd utan sockel 197 cm

Anodiserad aluminium Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande och känns behaglig att beröra.

Polykarbonat
En termoplast med exceptionell hållbarhet.

Mer information
EAN8718696710937
LagerstatusBeställningsvara
NamnVÄXTHUS VENUS 6,2 ALU+SOCKEL
Art.nr55326
Vikt0.000000

No Related Posts