VÄXTHUS VENUS 7,5 ALU+SOCKEL

VÄXTHUS VENUS 7,5 ALU+SOCKEL

VÄXTHUS VENUS 7,5 ALU+SOCKEL

Detta större växthus inom Venus-serien är en dröm för hobbybotanikern som önskar en egen oas för odling och plantering – arealen på 7,5 kvadratmeter ger möjligheten att skapa ett härligt rum fullt av grönsaker, kryddor och blommor. Denna modell har olackerad stomme i ljusgrå aluminium.

Sockel ingår i denna leverans!

  • Mått: B 193 cm x L 384 cm
  • Totalhöjd utan Sockel: 197 cm
  • Fönstertyp: Glas 3 mm
  • Färg, stomme: Aluminium
Ordinarie pris 14 479,00 kr Specialpris 11 479,00 kr
Beställningsvara - Normal leveranstid 3-4 veckor
Art.nr
55327

Denna större Venus-modell skapar med sina 6 sektioner en god förutsättning för odling och plantering i lite större skala. Venus växthus 7,5 m² är tillverkad i anodiserade aluminiumprofiler med aluminiumfärgad stomme och levereras med tillskurna glasrutor. Det har en skjutdörr upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Dörren kan placeras med önskad öppning åt höger eller vänster och spärras i mellanläge för ventilation.

Venus växthus är konstruerade för vårt nordiska klimat. Under varma perioder hålls växthuset ventilerat med sina 2 takfönster och dörren kan spärras att stå halvöppen för ytterligare luftinströmning. För perioder med hårt klimat och nederbörd har växthuset utrustats med inbyggda takrännor för vattenavledning och förstärkande stag mot snö och hård vind.

Venus växthus levereras som en komplett byggsats för eget montage.

Följande ingår:

- Sockel som utgör ett stabilt fundament för växthuset
- Stomme av underhållsfria anodiserade aluminiumprofiler
- Förstärkningsstag i tak
- 3 mm glas i delade färdigskurna rutor
- Infästning av glaset med clips av trådmodell i galvaniserat stål
- En enkel lättgående skjutdörr upphängd på kullagrade hjul
- 2 st. takfönster 61x61 cm med manuell öppning
- Integrerade takrännor för avledning av regnvatten

Venus-serien består av 4 modeller som alla är tillverkade av starka, anodiserade aluminiumprofiler – från 3,8 kvadratmeter med 3 sektioner upp till 7,5 kvadratmeter med 6 sektioner. Alla Venus-modeller går att välja med gröna, svarta eller obehandlade aluminiumprofiler. Alla växthus i Venus-serien har 1 lättglidande skjutdörr upphängd på kullagrade hjul. Venus 3,8 kvm samt 5,0 kvm har 1 ventilationsfönster i taket medan de två större har 2 st.

Det är möjligt att köpa till fler ventilationsfönster, jalusifönster och dörrar med automatisk öppning. Med automatisk fönsteröppning, som drivs av solenergi, kan fönstren justeras att öppnas vid olika temperaturer. Detta är en bra funktion för att hålla temperaturen i växthuset nere under varma sommardagar. Vitavia har även andra tillbehör såsom tex aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Tillbehören ingår ej.

Fakta:

Varumärke Vitavia
Area (m²) 7,5
Typ Växthus
Färg, stomme Aluminium
Material,stomme Aluminium
Fönstertyp Glas 3 mm
Mått B 193 cm x L 384 cm
Sidohöjd 124 cm
Takventilation Ja, 2 st
Antal sektioner 6
Total höjd utan sockel 197 cm

Anodiserad aluminium Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande och känns behaglig att beröra.

Mer information
EAN8718696742419
LagerstatusBeställningsvara
NamnVÄXTHUS VENUS 7,5 ALU+SOCKEL
Art.nr55327
Vikt0.000000

No Related Posts