Silikon

När du behöver täta en list, fylla igen ett hål eller skydda öppna glipor mot fukt och smuts kommer ett hållbart och motståndskraftigt silikon att komma väl till hands. I vår webbutik hittar du ett brett utbud av kvalitativt bygg- och våtrumssilikon från välrenommerade varumärken som hjälper dig att skapa täta och säkra konstruktioner. Bläddra igenom vårt sortiment och beställ det typ av silikon du behöver för ditt projekt till ett bra pris på Harald Nyborg!

KÖP BYGGSILIKON TILL BRA PRIS ONLINE 

Silikon är en vattentålig tätningsmassa som lämpar sig väl för en mängd olika projekt. Här hittar du dessutom flera olika typer av silikon så att du kan säkerställa att du får rätt sammansättning för ditt ändamål – alltifrån våtrumssilikon anpassat för sanitetsområden när du behöver foga runt exempelvis tvättställ, toaletter eller duschkabiner till akvariesilikon i svart eller klart utförande som passar när du ska sätta ihop akvarier eller terrasser och behöver säkerställa optimal styrka. Silikonet fungerar helt enkelt som en tätningsmassa för att skydda och täta kring fogar, glipor, hörn och hål så att vatten, damm eller liknande inte tränger in i konstruktionen.

Här på Harald Nyborg hittar du rätt silikon för ditt projekt, oavsett om du är ute efter ett mångsidigt byggsilikon, vit motståndskraftig våtrumssilikon eller grå akrylfogmassa för tätning runt dörrar, fönster, golvlister med mera. Vi erbjuder ett brett sortiment av verktyg och byggmaterial anpassat för hemmafixaren som vill göra fint i hemmet eller trädgården och vi uppdaterar ständigt vårt utbud med nya innovativa produkter.