VVS armaturer

Överallt där du vill ha tillgång till vatten, i badrummet, köket, tvättstugan, groventrén eller utomhus, behöver du en blandare och en vattenkran. Blandare och vattenkvarnar finns i en mängd olika stilar och storlekar men även med olika funktioner. När du ska investera i en ny blandare eller vattenkvarn ska den både uppfylla önskad funktion men även passa med hemmets inredningsstil. På Harald Nyborg finns ett stort utbud av blandare och vattenkranar. När du har valt den blandare eller den vattenkran du önskar handlar du den enkelt och smidigt online. Vi erbjuder alltid öppet köp med fria returer.

Välj rätt blandare och vattenkran

Vilka funktioner är viktiga för dig när du ska välja en blandare eller en vattenkran? Letar du efter köksarmaturer ska du titta på kranar där vattenutkastet sitter högt upp så att du enkelt kan diska stora kastruller och ugnsformar under vattenstrålen. Detsamma gäller för kranar i tvättstugan. I badrummet är det bättre med en lägre kranblandare som hindrar vattnet från att stänka för mycket. Det ska dock finnas gott om plats för att smidigt kunna tvätta händerna under kranen. Det finns även beröringsfria blandare där man utan att vidröra den får fram vatten. Detta är både praktiskt och hygieniskt. En beröringsfri blandare är även ett smart val ur ett säkerhetsperspektiv. Vattnet har nämligen en förinställd temperatur som minskar risken för att den som ska tvätta sina händer bränner sig på alltför varmt vatten. På vissa vattenkranar finns en diskmaskinsavstängning och på andra kan handtaget monteras på antingen höger eller vänster sida. På det flesta blandare idag regleras vattentrycket och temperaturen med ett reglage men det finns även blandare med separerade reglage. Vilket passar dig bäst?

Ny stil med en ny blandare eller kran

När det kommer till utseende finns kranar och blandare med en mängd olika utföranden och färger. Här på Harald Nyborg hittar du klassiska, moderna, lyxiga, matta och kromade blandare och vattenkranar. Materialet är ofta rostfritt stål men det finns även blandare och vattenkranar i mässing, i rostfritt stål med mässingsfinish och i svart rostfritt stål. Välj helt enkel den blandare eller kran som passar bäst in med rummets övriga färger och inredning. Att byta blandare och kran är faktiskt ett enkelt sätt att förnya sitt badrum eller kök för en ganska billig penning. Byter du till en snålspolande blandare gör du också en god insats för miljön.

Billiga köksblandare, duschblandare och badkarsblandare hos Harald Nyborg

Oavsett vilken typ av kran och blandare du letar efter hittar du ett stort sortiment här hos oss på Harald Nyborg. Vad sägs om en svart köksblandare med diskmaskinsavstängning, en enkel kallvattenkran eller en beröringsfri blandare till badrummet? Välkommen att handla snygga köksblandare, duschblandare med kran samt andra kranar online.