Dockor & tillbehör

Vi på Harald Nyborg tycker att alla barn förtjänar en docka. Därför erbjuder vi de populära Glimma Girlz-dockorna och tillbehör till billiga priser. Välj mellan stylingdockor med medföljande hårband, borste och klämmor, prinsessdockor med vackra kläder och fantasydockor med vackra vingar. Här finns också tillbehör och leksaker till dockor. Vad sägs till exempel om en fint designad bil som styrs av ett magiskt trollspö. När du ska köpa en ny docka är det här på Harald Nyborg du ska börja! Här finns billiga dockor med tillbehör för alla smaker – alltid till marknadens bästa priser!

Köp en docka med tillbehör

Lekte du med dockor när du var liten? Kanske hade du en favoritdocka som var med dig hela tiden? Att leka med dockor hjälper barnet att utveckla sitt språk och öva finmotoriken. En docka kan också lugna och ge tröst. Barn lär sig genom att leka och därför är det viktigt att alla vuxna runt barnet uppmuntrar till all typ av lek. Barn leker alltså inte bara för att det är roligt. Barn leker för att utveckla sin fantasi, öva upp sitt språk och helt enkelt utvecklas på bästa sätt. När barnet är runt tre eller fyra år brukar det vara populärt att leka vuxensysslor och rollekar. Här kommer dockorna in. Många barn, både flickor och pojkar, älskar att leka med dockor, och detta kan hänga i sig långt upp i åldrarna. Tänk dock på att välja en docka utan små delar om det är ett litet barn som ska leka med dockan.

Vardagliga och fantasifulla lekar

Dockor kan barnet ta med sig i alla möjliga lekar. Många barn gillar att byta kläder på sin docka, borsta dockans hår och låtsas att dockan ska äta, gå till förskolan eller åka på semester. Ibland kanske leken blir mer fantasifull och barnet och dockan åker till magiska och hemlighetsfulla världar där allt kan hända och allt är möjligt. Det är det som är så fantastiska med dockor – leken är oändlig. Med tillbehör till dockor kan barnet enkelt byta kläder och frisyrer på sin docka och leken blir både kreativ och spännande.

Köp en docka med tillbehör

Förgyll ditt barns vardag genom att köpa en magisk leksak, en docka, från oss på Harald Nyborg. Det bästa av allt är att dockorna finns med många olika utseenden och tillbehör. Överraska med en docka som ser ut som en prinsessa, en docka som är som en magisk fe eller en docka för styling. Perfekt födelsedagspresent eller julklapp! Vet du en annan sak som är väldigt bra? På Harald Nyborg kan du köpa en dock eller en annan leksak för ett riktigt bra pris. Du beställer tryggt och enkelt online och vi levererar så klart dockan med en snabb leverans – den viktiga leken börjar ju snart!