Sport & spel

På varma och sköna dagar kan det vara kul att spendera tid tillsammans utomhus, och ägna sig åt en rolig utomhusaktivitet med nära och kära! Utomhusspel kan förvandla parker, trädgårdar och skolgårdar till ett spännande landskap för lek och spel. Aktiviteter som badminton, kubb, brännboll och krocket är lika roligt för barn som för vuxna, och ett kul och aktivt sätt att umgås med nära och kära på. På Harald Nyborg kan du hitta en mängd olika sportprodukter, leksaker och spel som bidrar med glädje för alla i familjen.

UTRUSTNING OCH LEKSAKER – UTELEK, SPORT OCH SPEL


I vårt breda sortiment finns produkter för aktiviteter och spel utomhus, som lämpar sig för nästan alla slags väder. Spelglädjen kan tas med till trädgården, parken eller stranden med hjälp av våra högkvalitativa produkter som är både slittåliga och roliga. Efter en grillkväll ute i trädgården kan det vara skönt att sträcka på benen, varför inte köra ett parti kubb i kvällssolen med de inbjudna middagsgästerna? Eller kanske en omgång av klassisk krocket! Alla generationer kan umgås över ett parti krocket, då det varken kräver mycket talang eller styrka. Fokus hamnar på så vis på umgänget och skrattet!

Vi erbjuder produkter för alla möjliga typer av aktiviteter och sporter. På Harald Nyborg kan du hitta såväl fotbollar som fotbollsmål, hockeyklubbor, stångtennis och bowlingspel för utomhusbruk. I vårt sortiment finns även en mängd olika bollekar som passar perfekt när du vill ägna dig åt ett roligt spel med en vän eller familjemedlem, exempelvis scoop ball och catch ball. Vi erbjuder även vattenballonger och vattenpistoler som kommer bidra till en mycket rolig och fartfylld lek!