Sport & spel

Gör dig redo för sommarens härliga utomhusdagar med vänner och familj. Vi har massor med sport och spel som gör umgänget i friska luften ännu roligare. Här finns bland annat fotbollar, fotbollsmål, krocket, brännboll, kubb, vattenpistoler och spelkulor.

Utmana vännerna eller familjen på olika sporter och spel

Olika bollspel passar perfekt att plocka fram en varm dag. Har du en favoritsport? Kanske badminton, fotboll eller basket? Upptäck vårt breda utbud av bollsporter för utomhus och utmana släkt och vänner på en match. Glöm inte bort att komplettera med ett billigt fotbollsmål, nät eller några extra bollar. Starta till exempel grillkvällen med en fotbollsmatch eller varför inte en omgång brännboll eller ett parti kubb? Det är ett perfekt sätt att dra igång kalaset och skapa en trevlig stämning! Planerar du ett barnkalas kan kanske ett kasta ring-spel eller ett bowlingspel passa bra. Vill du bli riktigt populär bland de små ska du satsa på vattenpistoler och vattenballonger. På sommarens släktkalas är det smart att välja ett spel eller en aktivitet som passar både stora och små. Vad tror du om ett luffarschack i jättestorlek? Eller kanske ett bean bag-spel där det gäller att träffa en platta med hål i med en liten bönpåse. Den som är mest träffsäker vinner! Ett yatzy i ett jätteformat är också ett roligt alternativ. Gör ni spelet till en tävling är det roligt att ge vinnaren ett pris. Det behöver inte vara något stort och märkvärdigt. Det kan räcka med en god glass eller att vinnaren inte behöver diska efter middagen.

Roliga sporter och spel till stranden

Packa gärna ner ett roligt spel i utflyktspackningen till stranden. När barnen har tröttnat på att bada och sola kan du plocka fram spelet och sedan håller de sig sysselsatta en stund till. Strandpingis och strandtennis är klassiska spel och passar perfekt att spela på stranden. Självklart kan du också ta med vattenpistoler till stranden. Det är lika roligt att leka med i trädgården som på stranden!

Sport och spel för lekar utomhus – billigt hos Harald Nyborg

Här på Harald Nyborg har vi samlat ett stort utbud av sport, spel och roliga aktiviteter som passar bra att spela tillsammans med vänner och familj i trädgården, parken eller på stranden. En del av de sporter och spel du hittar här passar små barn och andra passar bättre till större barn och vuxna. Hoppas att du har blivit riktigt inspirerad nu och känner dig leksugen. Härligt, då är det dags att beställa ett utomhusspel! Alla sporter och spel som du hittar här köper du tryggt och säkert online. Lägg dem i varukorgen och välj det betalningsalternativ som passar dig bäst. Snart har du fått hem spelet och leken kan börja!