Spisar, kokplattor, hällar och inbyggnadsugnar

Behöver ditt kök en liten uppgradering? Här hittar du prisvärda och toppmoderna spisplattor samt effektiva induktionshällar. Och om du letar efter riktigt billiga kokplattor till campingen eller sommarstugan har du också kommit helt rätt. Vi på Harald Nyborg erbjuder prisvärda produkter som passar alla slags hushåll och livssituationer – från den ensamboende och samboparet till den stora barnfamiljen. Som vanligt har vi tagit fasta på rimliga priser utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Med bra köksutrustning blir matlagningen snabbare och enklare och förhoppningsvis blir du inspirerad att laga många härliga middagar till familj och vänner med ny inredning i köket.

Ny spis och ugn

Är det dags att byta ut spisen i köket till en induktionshäll eller kanske ugnen till en modern inbyggnadsugn? Här har vi samlat billiga och snygga hällar och inbyggnadsugnar. När du köper ugn och häll separat kan du placera dem på olika ställen i köket. Installera till exempel hällen i köksbänken eller i köksön och ugnen i ett köksskåp vid sidan om.

En induktionshäll fungerar med hjälp av magnetism. Hällen blir inte lika varm som andra hällar och spisar vilket är särskilt bra om du har små barn hemma. Den största fördelen med en induktionshäll är ändå att den så snabbt värmer och kokar upp mat och vatten. Tänk dock på att du bara kan använda kastruller och stekpannor som är magnetiska på en induktionshäll. Induktionshällen är också mycket enkel att rengöra med sin släta yta. Köp gärna till en smart spisskrapa till din nya häll. Med skruven på skrapan lossar och spänner du bladet och rengöringen blir snabb och effektiv. En induktionshäll kan gärna matchas med en inbyggnadshäll med olika smarta funktioner som varmluft, grill och över- och undervärme.

Ibland kan det också vara bra att ha en extra platta. Perfekt när du bjuder in till stort kalas eller till sommarstugan eller husbilen! Du kan välja en klassisk spisplatta i keramik eller så väljer du en induktionsplatta. Precis som med en induktionshäll måste du då se till att ha kastruller och stekpannor som passar för induktion.

Billiga spisar, kokplattor och inbyggnadsugnar online

Du som är ute efter en högfunktionell inbyggnadsugn med energisparande och självrengörande funktion behöver inte leta mer. En varmluftsugn har praktiska funktioner som snabbgrill och turbogrill och levereras med bakplåtar, galler och långpanna. Eller är du kanske på jakt efter en billig spis, en induktionshäll eller kokplatta? Ja, detta hittar du också hos oss på Harald Nyborg. Välkommen att beställa köksutrustning snabbt och enkelt online. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser. Det kan till och med vara så att du hittar den billigaste spisen hos oss, i alla fall om du har lite tur och kan köpa spisen på rea.