Förtält

Ett förtält eller annex är en smart investering. Har du en husbil eller en husvagn vet du redan att det ofta är i förtältet som allt händer. Ett förtält fungerar helt enkelt som campingsemesterns vardagsrum. Här samlas ni när det är dags att äta frukost, lunch och middag. Glöm inte bort alla mysiga fikatillfällen också! I förtältet är det också mysigt att sitta på kvällarna för att prata, spela spel eller läsa tidningar och böcker. Vi erbjuder ett brett sortiment av förtält som du smidigt och enkelt beställer online.

Förtältet – campingsemesterns vardagsrum

När det är kallt ute skyddar förtältet mot kylan, när solen skiner ger förtältet svalka och när det regnar har ni en torr plats att hänga på. Ett större förtält kan möbleras både med en vardagsrumsdel med några sköna stolar och en matdel med ett campingbord och några campingstolar. Förtältet kommer också att fungera som ett praktiskt förvaringsutrymme.

Stort utbud av förtält

Förtält finns i många olika storlekar och utföranden. De är tillverkade i slitstarka material och har många smarta detaljer. På de flesta förtält kan du till exempel ta bort sidoväggarna och fronten. Det ger dig en härlig flexibilitet att använda tältet på många olika sätt. Vill du ha ett mindre tält kan du satsa på ett reseförtält. Det passar perfekt till dig som vill resa omkring mycket och bara stanna en natt eller två på varje ställe. Ett reseförtält är lika enkelt att fälla upp som att packa ner igen. Första gånger du ska sätta upp ett förtält kan det ta lite tid men därefter kommer det att gå mycket smidigare. Det är alltid bra att vara två personer när man ska sätta upp förtältet. Underhåller du ditt nya förtält på bästa sätt kommer det att hålla längre. Borsta till exempel bort damm, pollen och annan smuts med en borste. Har det kommit fläckar på tältet kan du ta bort dessa med ljummet vatten. Innan det är dags att packa ner förtältet för vinterförvaring är det viktigt att tältet är helt torrt. Risken är annars är det uppstår mögel och dålig lukt. Det är också viktigt att förvara förtältet på ett torrt och svalt ställe. Tar du hand om ditt nya förtält på bästa sätt kommer det att hålla sig fint under många campingsemestrar och du och din familj och dina vänner kommer att få många roliga stunder i tältet.

Beställ ett förtält smidigt online

Köp ett förtält här på Harald Nyborg och få en helt ny campingupplevelse! Vi erbjuder ett stort utbud av billiga förtält av god kvalitet så att du snabbt och enkelt kan hitta ett tält som passar dig perfekt. Du beställer enkelt online och får alltid bra service, snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar. Vi erbjuder också flera olika betalningsalternativ. Du kan bland annat välja att betala med faktura eller med direktbetalning via vår samarbetspartner Klarna.