Ida

Drömmer du om en plats i trädgården där du kan odla dina växter utan oro för vare sig kyla eller tjuvätande djur? Då kanske du ska börja titta på möjligheterna att installera ett växthus. Har du inte tillräckligt med plats i trädgården för ett fullstort växthus med fyra väggar så kan modellen Ida vara det rätta valet för dig. Det är nämligen ett växthus med tre sidor och som monteras direkt mot en vägg, vilket gör att det kan vara i princip hur smalt som helst. Titta närmare på våra mindre växthus och beställ dem enkelt och smidigt i vår webbutik!

KÖP SMÅ VÄGGVÄXTHUS TILL BRA PRIS HOS HARALD NYBORG

Växthuset Ida är ett väggväxthus som tar mindre plats och är designat för begränsade ytor såsom mindre altaner, balkonger och små trädgårdar. Det gör att det finns möjlighet för alla att skapa en skyddad plats med goda förutsättningar för odling av alltifrån kryddor och frön till gurka och tomater och du kan välja mellan flera varianter här i vår webbutik. I och med att Ida är ett mindre växthus med endast tre väggar så är du inte beroende av ett stort och fritt utrymme, utan du kan enkelt placera konstruktionen direkt mot en vägg där det är soligt och varmt. Vi har modeller på alltifrån 0,9 kvm till 7,8 kvm, vilket gör det enkelt att anpassa växthuset efter just den yta du har att röra dig med.
Väggväxthusen är utrustade med öppningsbara fönster och dörrar så att du lätt kan komma åt att plantera och pyssla om dina växter och dessutom skapa ett större luftflöde om det skulle bli för varmt eller fuktigt. När de hålls stängda skyddar du istället mot angrepp från insekter och större djur, vilket annars kan vara ett problem när du odlar direkt i trädgårdslandet eller en rabatt. Köp växthuset Ida online till marknadens bästa priser hos Harald Nyborg!