Redskapsskjul, trädgårdsskjul och bodar

Här hittar du redskapsbodar och trädgårdsbodar i olika modeller. Verktygsskjul är en riktigt bra lösning för att förvara trädgårdsmaskiner, byggmaterial, trädgårdsredskap, cyklar med mera. Hos oss har du möjlighet att hitta en väldesignad och rymlig trädgårdsbod för alla ändamål.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (1)
Färg
 • (1)
GroupCode
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
Material
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 4 av 4 totalt
Du har sett 4 av 4

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur mycket kostar en redskapsbod?
  Priset på en redskapsbod kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, material och design. Vi har ett stort utbud av olika redskapsbodar just här.
 2. Vad används en redskapsbod eller trädgårdsbod till?
  En redskapsbod eller trädgårdsbod är en liten utomhusbyggnad som vanligtvis används för att förvara trädgårdsredskap, trädgårdsmöbler, grillar och liknande trädgårdsartiklar. En redskapsbod eller trädgårdsbod kan ha många olika syften beroende på dina personliga behov och önskemål. Förutom trädgårdsredskap kan en redskapsbod skydda trädgårdsmöbler, cyklar, frön och grillar från väder och vind.
 3. Hur stort ska ett förråd vara?
  Storleken på ett förråd beror på dina behov och vad du planerar att förvara. Harald Nyborg erbjuder olika storlekar, till exempel 2,2 kvm till 3,7 kvm, vilket ger utrymme för trädgårdsredskap och annan utrustning.

Rymliga redskapsbodar för alla

En redskapsbod är praktisk i många sammanhang. Det kan t.ex. vara att du är trött på trädgårdsredskapen som ligger och tar plats överallt. När verktygen förvaras i redskapsboden har du dem nära till hands. Vill du skydda cykeln från väder och vind är en rymlig redskapsbod också en smart lösning. Vi har olika varianter, så du kan hitta den modell som passar just dig bäst.

Vedbod, cykelskjul och vindskydd – du bestämmer syftet

Ett skjul i trädgården kan tillgodose många behov. Den kan användas för ved och förvaring. Alla våra bodar är lätta att montera och tillverkade av bra material.

Redskapsbodar mm. till alltid låga priser

I vårt sortiment på denna sida hittar du många vackra och praktiska redskapsbodar – för verktyg, ved, trädgårdsmöbler med mera. Men här finns även andra smarta förvaringslösningar. Kanske är det just här du hittar det förvaringstält du letar efter. Oavsett vad du väljer kan du vara glad att du gjorde ett riktigt bra köp hos Harald Nyborg.