• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Utomhus julbelysning och ljusfigurer

Skapa en stämningsfull atmosfär med vårt stora utbud av julbelysning utomhus och julljus utomhus. Utomhusljusfigurer, som uppblåsbara tomtar med ljus eller renar med ljus, förvandlar snabbt den mörka trädgården eller uppfarten till ett ljust och varmt välkomnande.

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur installerar jag julbelysning utomhus på ett säkert sätt?
    För att installera julbelysning utomhus på ett säkert sätt, är det viktigt att följa några grundläggande riktlinjer. Börja med att inspektera lamporna för eventuella skador innan installation. Använd endast förlängningssladdar och kontakter avsedda för utomhusbruk, och undvik att överbelasta uttag och förlängningssladdar. Fäst lamporna säkert för att förhindra att de blåser bort, och skydda kontakterna med en vattentät kopplingsdosa.
  2. Hur styr jag min julbelysning utomhus effektivt?
    En effektiv kontroll av utomhusjulbelysningen kan uppnås genom att implementera några smarta strategier. Överväg att använda automatiska timers så att du kan ställa in lamporna så de tänds och släcks vid specifika tidpunkter. Fjärrkontroller är också användbara, eftersom de låter dig styra belysningen utan att behöva släcka. Organisera dina lampor i zoner, så att du kan tända och släcka olika områden efter behov.

Tomtar och renar med ljus

Ingenting sprider julstämning och glädje som de ikoniska uppblåsbara tomtarna och renarna med ljus, som för många har blivit en vanlig del av juldekorationer utomhus. Med bara några minuters ansträngning kan du förvandla din trädgård till ett jullandskap. Våra utomhusljusfigurer kräver minimalt med underhåll och kan enkelt packas undan efter säsongen.

Julbelysning utomhus – ljusfigurer och julbelysning utomhus

Upplysta och dekorerade hus och trädgårdar bidrar till att göra julen till något speciellt för både barn och vuxna. I den mörka vinterperioden när trädgården, uppfarten och entréerna kan framstå som lite mörka och tråkiga kommer du att få stor glädje av vår utomhusjulbelysning. Ljuset från våra utomhusjulljus och ljusfigurer kastar ljus över byggnader och växter och bidrar till att skapa en magisk och stämningsfull atmosfär.

Hos Harald Nyborg hittar du även ett stort utbud av dekorativa utomhusljuskedjor. Du kan också hitta mer inspiration till stämningsfull julbelysning här.