• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Tillbehör för ljusslingor och ljusnät

Här hittar du vårt urval av reservdelar och tillbehör till dina ljuskedjor eller ljusnät. Behöver du en förlängningskabel eller adapter till din ljusslinga, eller om det är en del som gått sönder, kan vi ha precis den del du behöver.

Läs mer
Produkter

Praktisk lätt upprullare för ljusslingor

Det kan vara svårt att förvara dina ljusslingor utan att de trasslar ihop sig. Med en lätt upprullare kan du lättare hålla koll på ljusslingorna. Med en lätt upprullare slipper du trassel och samtidigt blir ljuskedjan också bättre skyddad. Det hjälper till att förlänga livslängden på dina ljusslingor.

Det är lättare att flytta ljusslingan än uttaget

För att få ut så mycket som möjligt av dina ljusslingor är det givetvis en förutsättning att du kan hänga dem precis där du vill. Om du befinner dig i en situation där ljusslingan inte kan nå uttaget har du nytta av en förlängningskabel till ljusslingan. Hos Harald Nyborg hittar du förlängningskablar som passar enskilda modeller av ljusslingsystem. Det finns en förlängningskabel för både utomhus- och inomhusbruk. Finns det ingen kabel till din ljusslinga så har vi även förlängningssladdar här.