Torkarblad

Det är både irriterande och potentiellt farligt om torkarbladen på din bil inte fungerar och du inte kan se ut genom fram- eller bakrutan. På Harald Nyborg ser vi till att du kan övervinna den här typen av problem med vårt urval av torkarblad av god kvalitet, bland annat från märkena Alaska och Bosch. Oavsett vilken bil du har och vilka kvalitetskrav du har på dina nya torkarblad så hittar du ett brett utbud hos Harald Nyborg. Vi säljer torkarblad i storlekar från 340 mm till 650 mm, och i flera material som rått naturgummi med galvaniserad stålram. Titta runt på den här sidan och se om det finns ett torkarblad som passar din bil.


Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (2)
 • (1)
Färg
 • (3)
GroupCode
 • (3)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

FAQ – vanliga frågor

 1. Hur länge håller torkarbladen?
  En bra tumregel är att byta ut dina torkarblad på bilens framruta två gånger om året och torkarbladen på bakrutan en gång om året. Om du under tiden upptäcker att torkarna ger ifrån sig ett repande ljud när de används bör du byta dem.
 2. Hur byter man torkarblad?
  Du kan själv byta torkarblad genom att först sätta torkararmarna i serviceläge. Du tar sedan bort det gamla torkarbladet genom att antingen klicka av det eller genom att trycka på en liten spärrhake. Montera nu det nya torkarbladet på bilen.
 3. Vilka torkarblad passar min bil?
  Du kan se på baksidan av paketet med torkarblad vilka bilar de passar till och om de är avsedda för fram- eller bakruta.

Få skinande rena rutor med nya torkarblad till bilen

Har du problem med dina vindrutetorkare? Har de blivit för gamla och inte längre fungerar? Det kan vara otroligt påfrestande att ha smutsiga fönster. Det är fult att se på, och det kan faktiskt vara farligt för både dig och andra trafikanter du möter under din körning. Som tur är har vi på Harald Nyborg ett stort utbud av torkarblad till bilen.


Hitta dina nya torkarblad hos Harald Nyborg

Unna dig själv och din bil några helt nya torkarblad som kan göra dina bilrutor gnistrande rena. På harald Nyborg har vi ett sortiment av olika sorters torkarblad till bilen och du kommer definitivt att kunna hitta rätt produkt till din bil. Vi har många olika storlekar, så torkarblad passar både stora och mindre bilrutor. Du kan därför hitta torkare ända ner till runt 350 mm, precis som vi även säljer stora torkare på 600 mm. Som alltid prioriterar vi hög kvalitet, och har därför ett varierat utbud av bra märken som Bosch och Alaska.