• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Jultröja, tomteluvor, julstrumpor och juldukar

Här har vi samlat en massa olika julsaker som du kan använda för att skapa den perfekta julstämningen. Här hittar du de mest juliga jultröjorna för barn och vuxna, den obligatoriska julstrumpan, roliga tomteluvor och mycket mer.

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Var kommer traditionen med julstrumpor ifrån?
    Myter och berättelser om julstrumpor och deras ursprung varierar, och olika källor presenterar olika versioner av historien. Dessa myter har ofta gått i arv genom generationer som muntliga traditioner, och det finns inte alltid en tydlig och dokumenterad källa. Enligt en av myterna ska traditionen med julstrumpor ha sitt ursprung när jultomten kastade guld i skorstenen på en fattig man. Guldet landade i en strumpa som hängde på tork vid den öppna spisen och det gav upphov till historien att det kan vara en lönsam idé att hänga upp julstrumpor.

Gör julen extra rolig med jultröjor för barn och vuxna

Roligt, knäppt eller modernt. Det finns många attityder till jultröjor, men något tyder på att trenden är här för att stanna. Det är i alla fall fler och fler som använder jultröjor för att sätta extra krydda på julen. Hos Harald Nyborg hittar du både jultröjor för barn och vuxna.

Har du läst så här långt är du förmodligen redan i full gång med julförberedelserna. Ta därför även en titt på kategorierna med vackra och dekorativa utomhusljuskedjor och allt du behöver för julpynt och juldekorationer