Utomhus ljus träd

Med våra vackra utomhusljusträd uppnår du vacker belysning runt ditt hem. Vårt utbud av utomhuslampor inkluderar LED-lampor och batterilampor och finns i många olika storlekar och former. Detta gör det enkelt för dig att få vacker och inbjudande belysning.

Läs mer
Produkter

Uteljusträd med batteri eller sladd

Huruvida det bästa valet för dig är ett utomhusljusträd med batteri eller sladd som strömkälla beror på flera faktorer. Väljer du ett träd med lampor, där strömkällan är batterier, då uppnår du störst flexibilitet i förhållande till placeringen. Detta gör det lättare att flytta runt ljusträdet, så att du alltid kan placera ljusträdet precis där du vill ha det. Ljusträd med batterier är också en praktisk lösning om du vill placera den långt från en strömkälla. De största fördelarna med utomhusslingor med sladd är att du får en stabil strömkälla, så du behöver inte tänka på regelbundna batteribyten. Med tiden blir det också en mer miljövänlig lösning på grund av avsaknaden av batterier.

Uteljusträd med LED-lampor - fantastisk belysning i mörkret

Ibland kan även små saker göra stor skillnad, och träd med ljus är en av dem. Snabbt, enkelt och för relativt lite pengar kan du förvandla den mörka och trista uppfarten till ett ljust och inbjudande välkomnande. Detsamma gäller trädgården, som man helt kan glömma finns när det väl blir mörkt. Med ett utomhusljusträd får du en fantastisk dekoration som du även kan njuta av inifrån. Beroende på var du placerar ljusträdet kan ljusträden hjälpa till att framhäva detaljer på andra byggnader och plantering, vilket ger en snygg visuell effekt. Ett fåtal av våra modeller finns med blinkande ljus, vilket ger en mycket speciell effekt.

Om du inte kan få tillräckligt med ljus på vintern heller, ta en titt på kategorierna med dekorativa utomhusljuskedjor och juldekorationer med utomhusljusfigurer.