• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Spånsug

Se vårt breda utbud av spånsug på den här sidan. Hos Harald Nyborg hittar du spånsug av hög kvalitet till några av de lägsta priserna på marknaden. Vi erbjuder spånsug för både privat och professionellt bruk i olika storlekar och kapaciteter. På den här sidan hittar du spånsug med olika slanglängder och med behållare som rymmer upp till 50 liter spån. Med en spånsug från Harald Nyborg har du garanterad en spånsugmaskin av hög kvalitet som kommer att underlätta ditt arbete i många år. Se våra spånmaskiner på den här sidan för att hitta den maskin som passar dina behov och preferenser.

Läs mer
Produkter
Du har sett 2 av 2 totalt
Du har sett 2 av 2

FAQ – vanliga frågor

  1. Hvad er en spånsuger?
    En spånsuger er primært designet til at opsamle træspåner og affald fra træbehandlingsmaskiner som rundsave, bordfræsere og tykkelseshøvle. Spånsugeren hjælper dig med at holde dit arbejdsområde rent, så du reducerer generne fra træaffaldet og reducerer risikoen for brandfare.

Spånsugare i olika storlekar och spånutsugskapacitet

En spånrensare kan kallas en överdimensionerad dammsugare för sugning av sågspån och spån. En vanlig dammsugare är i första hand avsedd för uppsugning av damm och tål därför inte spån och sågspån. Om du jobbar med trä på arbetsbänken är det därför ett viktigt verktyg. Så här kan du effektivt ta bort skräp från ditt arbete. Det blir en lång eftermiddag om du måste ta bort trädammet manuellt med en kvast och sopbricka - och det skulle vara bättre att spendera tiden med fram- och tillbaka såg eller elektrisk hyvel. Vårt utbud av spånsug är stort och du kan hitta dem med bra prestanda och kapacitet, så att även den rutinerade gör-det-självaren kan få en ren verkstad.