Dragtalja & vinschar

Köp dragtalja och dragvinschar till låga priser hos Harald Nyborg. Här hittar du ett stort urval av högkvalitativa dragtaljar från bland annat Power, Craft och Scheppach. Vi erbjuder dragtaljar med olika lyftkapacitet och lyfthöjder, som är lämpliga för användning i både garaget och verkstaden. I sortimentet hittar du dragtalja och dragvinschar som kan lyfta upp till 2 ton med en lyfthöjd på 3 meter. Ta en titt och hitta den dragtalja som du behöver för att kunna vinscha upp i din verkstad.

Läs mer
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

Dragtalja och vinschar för alla typer av ändamål

När det gäller våra dragtaljor och vinschar här på Harald Nyborg kan du använda dem för alla ändamål när det gäller lyftarbete. Därför har vi också valt att förhandla med ett stort utbud när det kommer till dragtaljor och vinschar. Vi är säkra på att du kan hitta den produkt som du saknar när det kommer till dragtaljor och vinschar. Vi säljer bland annat en Scheppach kättingtalja som är en kraftfull dragtalja som har en lyftkapacitet på 2 ton och en lyfthöjd på 3 m.


Dragtalja med mera

Vi har även en mindre Scheppach dragtalja som kan lyfta upp till 1 ton. Vill du istället ha en elektrisk dragvinsch så har vi det också. När det gäller våra elverktyg säljer vi även sticksågar, pelarborrar och andra elverktyg. Därför är vi säkra på att du kan hitta den produkt du kanske saknar när det kommer till din verktygssida.