Plattvätt, taktvätt och medel för övrig utomhusstädning

Här hittar du olika hjälpmedel och rengöringsmedel inom kemi och städning. Vi säljer bland annat trätvätt, klinkertvätt och takrengöring som används för att rengöra och underhålla olika typer av material. Oavsett om det gäller rengöring av trädgårdsmöbler, kakel eller träplankor så kan du bli av med smutsen på effektivaste sätt genom att använda rätt produkter inom kemi och städning. Om trätrall, tak, tegelpannor och liknande regelbundet rengörs och underhålls får det också längre livslängd. Se vårt utbud inom kemi och städning här på denna sida där du förutom rengöringsmedel och tegelimpregnering även hittar produkter som takrengöring, fasadtvätt och medel mot smuts och snafs.

Läs mer
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur bekämpar man kakelpest?
    Kakelpest är inte skadligt som sådant, men många tycker att det gör plattorna fulare. Vill du bekämpa kakelpest, kan du använda en högtryckstvätt med patio cleaner, brunsåpa, grus eller kakelrengöring.
  2. Hur rengör man plattor och snickerier utomhus?
    Om ditt kakel eller snickerier är fullt av smuts, sot eller något annat som förstör det vackra utseendet kan du få bort det. Med effektiv kakelrengöring kan du enkelt och snabbt ta bort de flesta fläckar.

Få rent på dina plattor, träterrassen och tak, enkelt och snabbt

I vårt sortiment inom kemi och städning har vi det du behöver för att hålla rent i hus och trädgård. Om vi ​​börjar längst ner så är det här du hittar rengöringsmedel som kan användas till husets sockel. Detta rengöringsmedel kan även användas för plattorna. Går vi sedan upp ett snäpp kommer vi till väggen i huset - smuts och snafs kan lätt samlas på denna stora yta. Det är tråkigt då fasaden bidrar till att ge husets första intryck, men det kan också störa med smutsig baksida när det står på altanen. Som tur är hittar du flera medel som kan rengöra de stora väggytorna. Och självklart finns det även produkter för att rengöra ovansidan av huset – takpannorna!

Effektiv tegel- och takrengöring

Det är dock inte det enda du hittar här i vårt utbud inom kemi och städning. Vår trättvått kommer säkert att intressera dig om det finns många ytor med trämaterial på utsidan av huset. Du kan använda detta rengöringsmedel för gavlar och räcken med mera. Det kan också vara så att du vill förhindra smutsbeläggningar på uteplatserna snarare än att bara städa. Ta då en titt på kakelimpregneringen som skyddar mot smuts och ger en vattenavvisande yta. Det kan också vara så att det är trädgårdsmöblerna som behöver en ansiktslyftning. Det är i så fall vår multifunktionella anläggningstvätt du behöver. Snart glittrar huset, plattor, räcken, terrass och trädgårdsmöbler så du kan visa upp ett snyggt helhetspaket. Vill man dessutom ha en fin trädgård och gräsmatta väljer många att ta bort ogräs med våra effektiva ogräsmedel.