• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Krukor och planteringskärl

På den här sidan hittar du ett urval av vackra trädgårdsdekorationer för dig som vill försköna din trädgård, balkong eller terrass med allt från krukor, blomlådor och mycket mer. När det gäller trädgårdsdekorationer är det bara fantasin som sätter gränser. Använd t.ex. ett blomkruksset, flervåningsplanteringsställ och liknande trädgårdstillbehör för att skapa den rätta looken för dina utomhusområden, eller montera ett husnummer som drivs med solceller på ditt hus. Nedan hittar du flera olika sorters trädgårdsdekorationer, inklusive vackra blomkrukor, amplar och blomlådor för att hänga på balkongen. Ta också en titt på vårt utbud av trädgårdsfigurer, vaser och upphöjda odlingskragar samt andra produkter inom kategorin trädgårdsdekoration.

Läs mer
Produkter
Du har sett 36 av 45 totalt
Du har sett 36 av 45
Visa nästa 9 produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilka är fördelarna med en upphöjd bädd?
    En upphöjd bädd, plantering eller liknande har många fördelar. De är enklare att hålla fria från ogräs och skadedjur, de är lättare att placera och komma åt. Och de håller dina grödor organiserade. Å andra sidan behöver de vattnas oftare.
  2. Hur förgroddar man enkelt?
    Förgroning är smart om du snabbare vill ha färska grönsaker från din egen trädgård. Du behöver bara några krukor, lite jord och så klart frön att plantera. Om du vill göra det ännu enklare, kan du köpa ett förgrodningskit med all nödvändig utrustning.

Gör din trädgård personlig med rätt krukor och trädgårdsdekorationer

Det är alltid härligt när det äntligen är tillräckligt varmt för att tillbringa längre stunder i trädgården, på terrassen eller balkongen. Och du kan enkelt göra stunden ännu mer njutbar, till exempel genom att ta in fler färger och dofter. Samtidigt ger ditt val av trädgårdsdekoration din utemiljö en personlig prägel. Det finns många alternativ när det gäller att plantera blommor och örter. Välj till exempel en eller flera av våra snygga krukor - du hittar dem i färger som grått och vitt. Du kan välja ett set, vilket gör det enkelt att skapa en röd tråd i trädgården eller på den stora terrassen. Du kan också skapa din egen uppsättning med utvalda krukor från samma serie. Och om du behöver blomsterlökar och frön eller planteringsjord eller till och med ett växthus att plantera i, har vi det också.

Krukor, amplar, planteringskärl och blomlådor är perfekta för trädgården och balkongen

Det finns många fördelar med att odla blommor och örter i krukor och behållare. Du behöver till exempel inte skapa och underhålla en rabatt i trädgården. Dessutom är denna typ av trädgårdsdekoration ett bra sätt att ha blommor runt omkring dig, även om du inte äger en trädgård. Hängande krukor och blomlådor tar också minimalt med plats på balkongen. Hos Harald Nyborg kan du bland annat titta närmare på blomlådan och den hängande krukan med inbyggt självbevattningssystem. Allt detta och mycket mer hittar du i vårt varierade utbud på den här sidan. Sedan är det bara att börja plantera dina favoritblommor, grödor eller något annat i krukorna - och vänta på att de ska växa upp och blomma.

Plantera blommor och grönsaker i planteringslådor och upphöjda odlingsbäddar

Om du vill ha en enkel trädgård ska du plantera och så i en planteringslåda eller upphöjd bädd. Det gör det lättare att hålla ogräs och skadedjur borta. Å andra sidan behöver du vattna jorden oftare eftersom den torkar ut snabbare. En annan fördel med upphöjda bäddar är att de kan placeras på den höjd du behöver. Om du till exempel har svårt att böja dig ner kan en upphöjd bädd placeras så att du inte behöver göra det. Det är också enkelt att köpa till ett fågelnät, fiberduk eller snigelstängsel till din upphöjda bädd eller planteringslåda för att optimera förhållandena för dina grödor. Vi säljer också planteringsbord så att du enkelt kan komma åt dina verktyg, frön och annat när du arbetar i trädgården.