Grundvattenpumpar

Se sortimentet av grundvattenpumpar på denna sida. Bland annat Selekta tillverkar effektiva och högkvalitativa grundvattenpumpar som används för att transportera rent eller förorenat avloppsvatten från t.ex. källare, avlopp och tankar. De pumpar som visas på denna sida finns för både rent och smutsigt vatten. Vissa modeller har även inbyggd automatisk start/stopp. Grundvattenpumpar och dräneringspumpar kan användas för avloppsvatten från avlopp eller om du har haft oturen att få din källare översvämmad efter ett skyfall. Du hittar hela sortimentet av pumpar här, där du också hittar reservdelar och reservdelar till grundvattenpumpar i form av utloppsrör.

Läs mer
Produkter
Du har sett 4 av 4 totalt
Du har sett 4 av 4

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur undviker man oönskat vatten i källaren?
    Det finns många sätt att undvika vatten i källaren. En metod är en grundvattenpump som pumpar bort vattnet.
  2. Hur dränerar man en gräsmatta, tank, pool och liknande?
    Med en dränkbar pump kan du dränera bort vatten. Fungerar även om det tillfälligt skulle stå vatten i källaren.

Här hittar du vattenpumpar för källare och tankar

Bara tanken på vatten i källaren kan få panik- och stresslamporna att börja blinka. Man oroar sig för sina ägodelar i källaren, och så oroar man sig för vattenskador. Lyckligtvis finns det något du kan göra för att lindra de många bekymren kring skyfall och liknande. Med andra ord är en grundvattenpump för din källare förmodligen precis vad du behöver om du vill slippa oroa dig. Harald Nyborgs pumpar är även användbara i andra, mindre dramatiska sammanhang. Använd till exempel en pump för avloppsvattnet från din tvättmaskin, dusch och kök. Kom ihåg att du också kan hitta reservdelar till pumpen här.

Grundvattenpumpar och dränkbara pumpar till låga priser

Du har möjlighet att ta en närmare titt på flera högkvalitativa pumpar här hos oss. Så vi skulle bli mycket förvånade om du inte hittar den modell du behöver. Snart kommer du att kunna njuta av en effektiv hjälpreda i ditt hem.