Odlingskragar, kantlister & ogräsdukar

Vad du än planerar för spännande trädgårdsprojekt finns vi på Harald Nyborg till hands med produkterna du behöver. Oavsett om du letar efter en odlingskrage till växthuset eller rabatten, en avgränsande kantlist till gräsmattan eller en ogräsduk för plattläggning på uteplatsen hittar du vad du söker hos oss. Här finns alla förutsättningar för att du ska kunna skapa en både prydlig och friskt grönskande trädgård med trädgårdsartiklar på nätet. Vi ser till att du kan förverkliga dina innovativa idéer utan behöva tömma plånboken.

Lyckas med trädgårdsodlingarna

Det går faktiskt att odla grönsaker och blommor även på en liten yta. Det fungerar till och med utmärkt att plantera olika växter i krukor på en balkong. Du behöver alltså inte ha ett stort trädgårdsland för att kunna njuta av en hemmaodlad tomat eller någon annan grönsak. Ett enkelt sätt att lyckas med odlingarna är att odla i pallkragar. Det finns odlingskragar i olika material och färger. En svart odlingskrage i plats ger till exempel ett snyggt och lättskött land. En odlingslåda saknar botten och därför kan det vara smart att lägga en ogräsduk innan du öser på med jord. Med en ogräsmatta i botten av lådan slipper du förhoppningsvis att rensa lika mycket ogräs som du annars hade behövt göra. Helt fri från ogräs blir man dock aldrig!

Vill du inte satsa på odlingslådor kan olika typer av kantlister vara ett trevligt sätt för att skilja odlingar och rabatter från gräsmattan. Komplettera gärna också med en fiberduk. Den skyddar dina frön och växter mot insekter, fåglar och andra djur. Finns det rådjur i grannskapet är det nästan ett måste att skydda odlingarna med en duk – rådjur gillar nämligen de mesta som växer. Fiberduken hjälper också till att hålla temperaturen på en jämnare nivå men släpper igenom ljus, vatten och luft så att dina grönsaker, bär och blommor trivs och frodas.

Förutom odlingslådor, kantlister och olika dukar hittar du en mängd andra produkter, redskap och verktyg som hjälper dig att skapa trädgården du alltid drömt om. Här finns snygga krukor, fröer av olika slag, trädgårdsredskap, växthus, uppbindningssnören till klätterväxter och tomater och mycket, mycket mer.

Få struktur i grönskan med odlingskragar, kantlister & ogräsdukar

Gillar du den franska trädgårdsdesignen med strikt symmetri och väl kontrollerad grönska? Föredrar du en tomt à la engelskt artonhundratal med romantiskt natursvärmeri, klängrosor, vild murgröna och alléer med djupgröna enar? Eller vill du kanske skapa en trädgård full av rabatter där du kan odla grönsaker? De flesta brukar ha åtminstone en åsikt gemensamt vad gäller ambitionerna med trädgårdsskötseln – gräset ska hålla sig på mattan. Med en kantlist för gräsmatta och trädgård, även kallad avgränsare eller avskiljare för gräsmatta, skapar du en närmast osynlig kant mellan olika sektioner i din trädgård. Vi erbjuder bland annat en billig svart rabattkant i plast för ett stilrent och snyggt intryck. Komplettera sedan med bland annat en odlingskrage, ett fågelnät till pallkrage och en anläggningsduk så är du redo att skapa din drömträdgård. Välkommen att kika igenom vårt utbud av trädgårdsartiklar och beställ smidigt online.