Presenningar

Harald Nyborg erbjuder ett brett sortiment av presenningar i olika format. Här finns små och stora, tunna och tjocka och presenningar tillverkade av olika material för att passa olika behov. Bläddra igenom vårt utbud av billiga presenningar på Harald Nyborg och klicka hem det alternativ som passar dig bäst!

Skyddande och billiga presenningar i olika storlekar

En presenning hjälper dig att hålla alla prylar du förvarar utomhus skyddade mot väder och vind när de inte används. En presenning från Harald Nyborg fungerar till exempel som utmärkt skydd för utemöblerna som ska stuvas undan för vintern, för båten som ska tas upp på land för säsongen eller för vedhögen som behöver en torr och skyddad plats. Stora presenningar passar också utmärkt för att täcka över en släpvagn. Du kanske ska köra trädgårdsavfall till återvinningen eller transportera hem nya möbler från ett varuhus? När du kör med släpvagn måste du surra fast lasten ordentligt och gärna använda en presenning som håller den på plats. Då klarar du en snabb inbromsning eller en tvär sväng utan att lasten rubbas. Presenningen skyddar så klart också lasten från regn och snö. För att kunna spänna fast en presenning ordentligt utan att riskera att den slits sönder har den ofta förstärkta hörn och öljetter. Med hjälp av ett kraftigt snöre kan då presenningen surras på plats och du får ett säkert skydd mot olika typer av nederbörd, smuts och pollen.

Köp en stor eller liten presenning hos Harald Nyborg

I vår webbutik har du möjlighet att köpa alltifrån en liten billig presenning på 1,7 x 2 meter till en stor presenning på 10 x 12 meter beroende på vad du behöver täcka. Vi har presenningar av såväl klar PE-plast som klassisk grön polyeten som båda erbjuder ett utmärkt skydd mot regn, snö och kyla och med en hög hållbarhet som gör att du kan plocka fram presenningen säsong efter säsong. Välkommen att klicka hem en vit, transparent eller grön vattentät presenning från Harald Nyborg! En grön presenning smälter in fint i trädgården medan en vit eller genomskinlig presenning ger ljus och ser trevlig ut. Du kan till exempel spänna upp den över altanen som ett temporärt tak. Utöver prisvärda presenningar i olika storlekar hittar du också ett brett urval av smarta tillbehör som gör det ännu lättare att skapa ett hållbart skydd som sitter kvar även om vädret skulle bjuda på kraftiga vindar. Hitta det du är ute efter bland presenningstejp, snören och presenningsringar och klicka hem med snabb leverans redan idag från Harald Nyborg! Här handlar du tryggt och säkert online, alltid med snabba leveranser, och du kan välja att betala med flera olika betalningsalternativ. Om du har några frågor är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.