Slangar & bevattning

Här hittar du alla artiklar du kan tänkas behöva för olika typer av bevattning. Vi erbjuder ett brett sortiment av vattenslangar, vattenkannor, sprutpistoler och slangvagnar, men också mindre delar såsom kopplingar, vattentimers, O-ringar och slangklämmor. Helt enkelt allt för att förenkla ditt trädgårdsarbete och göra ditt bevattningssystem komplett!

TRÄDGÅRDSSLANGAR, KOPPLINGAR OCH TILLBEHÖR TILL BRA PRISER

Harald Nyborg är en av de främsta återförsäljarna på marknaden när det kommer till produkter för hemmafixaren och med vårt sortiment vill vi underlätta för alla som gillar att ordna i hemmet eller i trädgården. Genom att ha samlat alltifrån verktyg och maskiner till färg och byggmaterial på en och samma plats blir det enkelt för alla, såväl nybörjare som erfarna hantverkare, att hitta det de behöver online.

I vårt breda utbud av slangar och bevattningsprodukter kan du beställa prisvärda vattenslangar och vattenkannor som gör trädgårdsvattningen till en lätt match samt en mängd extra tillbehör och delar så att du kan anpassa vattningen efter dina behov. Kanske har skarvkopplingen mellan slangen och vattenutkastaren gått sönder? Hos oss hittar du en mängd olika kopplingar med både en och flera anslutningar. Är du bara ute efter en ny vattenslang som inte tar upp mycket plats i förrådet eller på altanen ska du satsa på en flexibel trädgårdsslang i expanderande utförande. Vi är återförsäljare av en mängd välrenommerade varumärken vilket gör att du kan känna dig trygg med att få en hög kvalitet, oavsett om du behöver klicka hem en ny sprutpistol, ett gäng slangklämmor eller en kloakrensare för att göra rent i stuprännor, kloaker och avlopp. Välkommen att lägga din beställning hos oss på Harald Nyborg!