Dammsugare

Hos Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa dammsugare så att du enkelt och effektivt kan få bort damm och kvalster. Vi har både stora och små dammsugare, och på den här sidan hittar du även handdammsugare, påslösa dammsugare och våt-/torrdammsugare. Utforska Harald Nyborgs breda utbud av dammsugare på den här sidan.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (7)
GroupCode
 • (7)
 • (7)
 • (7)
 • (7)
 • (6)
 • (1)
Spänning (V)
 • (6)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 7 av 7 totalt
Du har sett 7 av 7

FAQ – vanliga frågor

 1. Vilken dammsugare ska man välja?
  Det beror på dina behov – och vanligtvis behöver du flera dammsugare till ditt hem. Behöver du en liten och lätt dammsugare med bra sug, en handdammsugare, eller letar du efter en påslös eller sladdlös dammsugare för att underlätta lite? Kom också ihåg ett HEPA-filter om du vill ha ett bra inomhusklimat.
 2. Vad betyder watt i en dammsugare?
  Antalet watt i en dammsugare talar om hur mycket energi dammsugaren använder. Ofta kan en dammsugare med mycket watt använda mycket onödig energi som bara blir till värme i dammsugaren. Därför bör du gå efter rengöringsförmåga snarare än watt.

Dammsugare för snabb och effektiv rengöring

Rengöringen ska vara så effektiv och noggrann som möjligt för att ge ett vackert och tillfredsställande resultat. Som tur är har vi på Harald Nyborg ett varierat sortiment av dammsugare, som alla bidrar till att göra städningen enkel och effektiv. Vi säljer dammsugare för olika behov - ta en närmare titt på våra påsfria modeller eller våra sladdlösa modeller som gör städningen enkel och problemfri. Om du vill ha en bra hjälpreda för mindre uppgifter kan en handdammsugare vara en smart investering, medan en tyst modell kan tilltala dem som föredrar att vara borta från dammsugarens ljud. Utforska Harald Nyborgs breda utbud av dammsugare på den här sidan.

Sladdlös dammsugare, påslös dammsugare och handhållen dammsugare

Med en dammsugare från Harald Nyborg är du garanterad god kvalitet, effektivitet och inte minst bra priser. Vi har ett brett utbud av dammsugare för olika behov. På den här sidan hittar du till exempel sladdlösa dammsugare, så att du inte behöver byta uttag när du behöver städa hela huset. På samma sätt hittar du påslösa dammsugare på den här sidan, vilket eliminerar besväret med att byta påsar och kostnaden för nya påsar. Ett annat praktiskt val är en våt-/torrdammsugare, som är perfekt för rengöring av bilen, uteplatsen, trädgården, garaget eller verkstaden, där den tar hand om de mer krävande uppgifterna. Alternativen är oändliga och valet är ditt. Om du behöver en kvast, golvmopp eller liknande kan du ta en titt på våra rengöringstillbehör. Här kan du också köpa dammsugarpåsar och HEPA-filter till din dammsugare.