• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Miniugnar och mikrovågsugnar

Miniugnar och mikrovågsugnar är små men smarta. Det är också smart att spara pengar, och det kan du göra genom att köpa din miniugn eller mikrovågsugn hos Harald Nyborg! I vårt sortiment hittar du bland annat mikrovågsugnen med flera steg och avfrostningsfunktion - och naturligtvis barnsäkerhet. Du kan också ta en närmare titt på miniugnen med inbyggda hällar ovanpå. Ditt hemmakök kanske inte är världens största, men det betyder inte att du inte kan visa upp dina matlagningskunskaper. Släpp loss i köket med de många möjligheter som din nya ugn erbjuder. Om du är otålig att komma igång kommer du att bli glad att veta att vi har snabb leverans.

Läs mer
Produkter
Du har sett 12 av 12 totalt
Du har sett 12 av 12

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur fungerar en mikrovågsugn?
    En mikrovågsugn fungerar genom att använda mikrovågor, som skapas genom elektromagnetiska strålar. Kort sagt bildas elektroner, som sätts i cirkulation med hjälp av magnetisk kraft, som skapar den elektromagnetiska strålningen. När mikrovågorna träffar maten i ugnen, rör vatten-, socker- och oljemolekylerna sig och skapar värme i maten.
  2. Vilka material kan användas i en mikrovågsugn?
    Använd inte burkar, yoghurtbägare, plastfolie, köttbrickor, bestick och metall, fat och skålar gjorda av melamin och aluminiumfolie i mikron. Däremot kan du nästan alltid använda porslin och glasbehållare.
  3. Hur rengör man en mini- och mikrovågsugn?
    När du vill rengöra din mini- och/eller mikrovågsugn, är det lättast att använda vatten, diskmedel och en trasa. Kom alltid ihåg att koppla bort strömmen innan du startar. Undvik också att använda svampar och skurmedel, eftersom dessa kan repa och skada din ugn.

Brett utbud av smarta miniugnar och mikrovågsugnar

Önskar du ibland att du kunde laga färdigrätter på ett kick? Saknar du ibland att äta varma popcorn när du tittar på en film eller serie? Eller skulle du vilja kunna laga en massa olika maträtter även om ditt köksutrymme är lite trångt? I vilket fall som helst tror vi att det finns en lösning för dig i vårt breda utbud av smarta miniugnar och mikrovågsugnar. Även om de inte är lika stora som en vanlig ugn erbjuder de många möjligheter, så en miniugn eller mikrovågsugn kan vara mycket användbar att ha. Vi hoppas att vi har en variant som passar dina behov.

Miniugnar och mikrovågsugnar till låga priser

Gillar du att hitta kvalitetsprodukter till förmånliga priser? Då kommer du att bli glad över att handla hos Harald Nyborg. När du behöver en miniugn eller mikrovågsugn och vill spara pengar är vi din återförsäljare. Eller kanske vill du ha din nya miniugn eller mikrovågsugn väldigt snart? Då kommer du också att bli glad när du handlar hos Harald Nyborg. Vår leveranstid är snabb, så inom kort kommer ditt kök att dofta av utsökt mat från din nya ugn.