• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Hundbäddar

På den här sidan får du en introduktion till Harald Nyborgs stora urval av hundbäddar.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (14)
Färg
 • (1)
 • (1)
 • (12)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 19 med 19 totalt
Du har sett 19 med 19

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad är en hundsäng?
  En hundsäng kallas ofta också för en hundkorg. Det är alltså en bekväm plats för din hund att vistas på när den behöver slappna av eller sova.
 2. Hur väljer jag en hundsäng?
  Det är viktigt att du tar hänsyn till din hunds storlek och behov när du väljer hundsäng. Man kan utgå från hundens sovmönster och preferenser för att ta reda på om sängen ska vara hård eller mjuk. Dessutom ska storleken såklart passa både hund och hem.
 3. Hur många hundkorgar ska min hund ha?
  En hund behöver i princip inte mer än en hundkorg, men det kan vara skönt att ha olika korgar fördelade runt om i hemmet, så att hunden kan följa med dig runt och alltid ha en trevlig och bekväm plats att vara på.

Hitta en hundbädd för din hund här

Här kan du hitta en produkt av god kvalitet som passar din hund - utan att det kostar dig en förmögenhet. Du kan till exempel ta en närmare titt på hundbädden i kraftig plast. Denna modell har ventilationshål i botten, så att din hund alltid kan hålla sig torr. Naturligtvis hittar du sängen i olika storlekar, och detsamma gäller för den mjuka, vändbara kudden som medföljer sängen. Vi säljer också hundbädden med en halkfri botten. Och om du letar efter en fin hundfilt till hundkorgen eller bilen kan du sluta leta nu - vi har den! Mattan kan också användas för att skydda hemmets möbler. Om du vill ta med din hund på resan kan du hitta hundburar här.

Vi har hundbäddar för små och stora hundar

Oavsett om din hund är stor, medelstor eller liten finns det en hundbädd som passar - vi har sängar för hundar i många olika storlekar. Och om du behöver en hundkudde eller en hundfilt har vi säkert en modell som din hund kommer att älska. Vi säljer till exempel den mjuka hundfilten, som kan användas i många situationer. Lägg den i bilen, i hundkorgen eller på soffan så att du kan sitta bredvid din bästa vän när du verkligen vill koppla av. Vi har många kvalitetsprodukter, så oavsett vad du väljer kommer din hund snart att vila och sova gott. Hitta den hundsäng, hundkudde eller liknande som passar din hund och ditt hem - och lägg till en praktisk hundskål på sidan.

Praktisk hundkorg och hundbädd till lågt pris

När du behöver en hundbädd av högsta kvalitet och vill hitta den till ett rimligt pris kan du lita på Harald Nyborg. Vi strävar efter att erbjuda produkter till förmånliga priser, och det gäller naturligtvis även för våra husdjurstillbehör, inklusive våra högkvalitativa hundbäddar. Även om det finns många saker du behöver köpa som husdjursägare, är det möjligt att hålla många av kostnaderna på en rimlig nivå när du köper artiklarna för den mjukaste invånaren i huset från oss. Hitta en hundbädd av hög kvalitet här på sidan och gör samtidigt en bra affär. Om du tar med din hund ut i trädgården kan du överväga att inhägna trädgården med ett trädgårdsstaket för att förhindra att din hund springer iväg.