Dörrar för katt och hund

Välkommen till Harald Nyborgs urval av katt- och hunddörrar. Här kan du titta närmare på den vackra kattdörren med vit ram och transparent dörr - denna modell har ett 4-vägs lås. Kanske är det just den här dörren som kan göra livet lite enklare för dig och din katt? Vi kan också leverera den magnetiska luckan, som har en extra skjutdörr på insidan. Klaffen är lätt och enkel att montera. Denna variant kan användas av både katter och små hundar. Snart behöver du inte gå upp mitt i middagen för att katten du precis släppt in vill komma ut igen. Du kommer också att bli glad över att veta att din hund eller katt kan gå in och ut på egen hand medan du är på jobbet.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Färg
  • (3)
GroupCode
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
Material
  • (1)
Storlek
  • (1)
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

Våra katt- och hunddörrar gör livet enklare

Letar du efter en katt- eller hunddörr av högsta kvalitet? Ställ bara in din sökning. Med våra effektiva katt- och hunddörrar kan livet snabbt bli enklare. Exempel: Många av er känner säkert igen situationen där ni precis har slagit er ner i soffan med en film eller något liknande, och så hörs ett mjau. Och sedan ett till. Katten vill ut och du måste lämna den mysiga soffan. Med en kattlucka från oss kan du undvika den här typen av situationer. Ett annat exempel: Ibland är hundar och katter ensamma hemma många timmar i sträck. Det kan bero på arbete eller besök hos vänner och familj. Då är det bra att veta att våra älskade husdjur kan ta sig in och ut på egen hand tack vare en praktisk dörr.

Katt- och hunddörrar med flera fördelar

Harald Nyborgs katt- och hunddörrar är också en fördel om du har mycket att göra hemma. Till exempel när du är mitt uppe i matlagningen eller något liknande. Du kommer inte plötsligt att höra din fyrbenta vän skrapa på dörren och behöva avbryta vad du håller på med. Våra katt- och hunddörrar ger dig en frihet som kan lindra frustration och oro i många situationer. När du köper hunddörrar och kattdörrar från oss kan du dessutom se fram emot låga priser och snabb leverans. När du har bestämt dig för att du vill ha en dörr till din hund eller katt vill du förmodligen komma igång med processen så snart som möjligt. Då är det bara att beställa dörren här - till ett rimligt pris.