• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Grillar

Harald Nyborg säljer ett brett sortiment av gasolgrillar, fatgrillar, kolgrillar, smokers och klotgrillar. Hitta rätt grill för dina behov. Hos Harald Nyborg hittar du många olika typer av grillar - ett stort utbud till låga priser!

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (1)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Färg
 • (1)
 • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 8 med 8 totalt
Du har sett 8 med 8

FAQ – vanliga frågor

 1. Vilken grill ska jag välja?
  Vilken grill du ska välja beror på flera olika faktorer. Du måste därför bestämma dig för hur stor grill du behöver, vad du vill grilla och vilken smak du vill uppnå. Om du grillar för några personer räcker det typiskt sett med en liten grill, men är du en större familj eller företag är en grill med brännare ett bra val. Gasgrillen går snabbt att värma upp, medan vissa föredrar den ursprungliga kolsmaken från kolgrillen.
 2. Hur tänder man en kolgrill?
  Det enklaste sättet att tända en kolgrill är att skaffa en grillstartare. Kolen är sedan klar för grillning efter en dryg halvtimme. När kolen är vita eller grå i toppen kan de försiktigt hällas ut i grillen.
 3. Hur mycket kostar en engångsgrill?
  Hos Harald Nyborg erbjuder vi engångsgrillar till konkurrenskraftiga priser. Priset kan variera beroende på modell och storlek, men du kan förvänta dig att betala ungefär mellan 40 till 70 kronor för en standard engångsgrill. För aktuella priser och modeller, besök vår webbplats.

Tips för grillsäsongen

Det finns många sätt att göra grillsäsongen enklare på. Först och främst behöver du välja rätt grill. Det finns många olika typer av grillar, t.ex. gasolgrillar och kolgrillar, och det är viktigt att välja den typ som bäst passar dina behov och din erfarenhet av att grilla. Du kan hjälpa dig själv genom att förbereda maten innan du tänder grillen. Skär köttet i lämpliga bitar, marinera det efter smak och förbered grönsakerna. Se till att grillen är varm innan du lägger på maten. Det ger en jämn tillagning och förhindrar att maten bränns vid. Använd rätt redskap, t.ex. grillbestick och grillhandskar, så att du inte bränner dig. När du är klar ska du rengöra grillen så att den är redo för nästa gång du använder den.