Foderhus och foderautomater

Finns det något mer mysigt och livsbejakande än att titta på ivrigt ätande fåglar i vinterkylan? I vårt sortiment av fågelmatare och foderautomater hittar du många olika alternativ för att få fåglarna närmare ditt fönster. Kanske är det ett litet fågelhus för småfåglar du letar efter? Om du vill ha en fågelmatare kan du välja en modell för jordnötter eller en modell för talgbollar. Snart kan du njuta av alla fina fåglar som kommer på besök.

Läs mer
Filtrera sökning
GroupCode
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 1 av 1 totalt
Du har sett 1 av 1

FAQ – vanliga frågor

 1. Vilka matare är bra för småfåglar?
  Hos Harald Nyborg hittar du ett brett utbud av matare för trädgårdens småfåglar, som är idealiska för fågelfrö och lockar många spännande och nya fågelarter. Dessutom är våra foderhus superfina och bidrar till bra mys i trädgården. De är gjorda av stål och tål därför vind och väder.
 2. Vilka är fördelarna med en automatisk fågelmatare?
  Fördelen med en automatisk matare för fåglar är att de kan användas året runt. Hos Harald Nyborg hittar du både runda och avlånga matarautomater för frön, talgbollar, matbollar och nötter som alla lockar spännande och nya fågelarter till trädgården året runt. Se vårt stora utbud av matare för fåglar på denna sida.

Allt inom fågelhus och fågelmatare

När du vill ha kul med fågelmatning finns det många alternativ på den här sidan. Här hittar du både fågelhus och fågelmatare. Kanske hittar du den fågelmatare för småfåglar som du har funderat på länge. Eller är det ett väggmonterat fågelhus du drömmer om? Eller kanske en fågelmatare med ett tak som är särskilt motståndskraftigt mot dåligt väder? Om en foderautomat är mer lämpad för dina behov hoppas vi att du gillar våra modeller för antingen nötter eller frön. Det finns många möjligheter i vårt sortiment av foderhus och foderautomater, så vi skulle bli förvånade om du inte hittar en passande lösning.