• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Tillbehör och reservdelar

Vid användning och förvaring kan små och stora delar slitas ut eller försvinna. Förläng livslängden på ditt tält eller din trädgårdsmöbel med reservdelar och tillbehör. Hitta rätt för din produkt i urvalet på den här sidan.

Läs mer
Produkter
Du har sett 36 med 107 totalt
Du har sett 36 med 107
Visa nästa 36 produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilka tillbehör kan jag få till mina trädgårdsmöbler?
    Hos Harald Nyborg har vi ett brett utbud av tillbehör till trädgårdsmöbler. Kuddar är en av de produkter som kan vara trevliga att byta ut med tiden för att förbättra komforten och utseendet på dina trädgårdsmöbler. Därför hittar du naturligtvis ett brett urval av trädgårdsdynor till dina trädgårdsmöbler i kategorin här.
  2. Vilka reservdelar kan jag få till mina trädgårdsmöbler?
    Saknar du ett skruvset till din loungesoffa? Finns det ett hål i sidoväggen på ditt partytält eller saknar din paviljong en stolpe? Har ett beslag till ditt förtält blivit utslitet? Hos Harald Nyborg har vi ett stort och brett utbud av reservdelar till dina trädgårdsmöbler och paviljonger.

Förläng livslängden på dina trädgårdsprodukter

Vid upprepad användning och långvarig förvaring kan dina trädgårdsmöbler eller trädgårdspaviljonger, slitas ut eller gå sönder. På Harald Nyborg arbetar vi hårt för att se till att du kan få reservdelar till dina produkter - så att du enkelt kan förnya eller reparera dina artiklar och förlänga livslängden på dem. Hitta det tillbehör eller den reservdel som passar din produkt och modell på den här sidan.