• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Trädgårdsmöbelset

På den här sidan hittar du ett urval av smarta och funktionella trädgårdsmöbelset för dig som vill inreda din trädgård eller terrass med vackra trädgårdsmöbler i matchande design och väl valda material. Om du väljer ett trädgårdsmöbelset är du garanterad en ren, enkel och matchande look.

Läs mer
Produkter
Du har sett 2 av 2 totalt
Du har sett 2 av 2

FAQ – vanliga frågor

  1. Kan man få underhållsfria trädgårdsmöbler?
    Hos Harald Nyborg kan du med fördel köpa ett underhållsfritt trädgårdsmöbelset. Du kan till exempel köpa ett trädgårdsmöbelset i Non-Wood som är ett väderbeständigt konstmaterial som ser ut som trä, men som inte kräver något underhåll.
  2. Kan man få ett trädgårdsmöbelset för många personer?
    Ja, på Harald Nyborg finns det stora möjligheter att hitta ett trädgårdsmöbelset för många personer. Här har vi ett mycket brett utbud för 4, 6, 8 och 10 personer.

Det perfekta trädgårdsmöbelsetet för dina behov

När du ska välja ditt trädgårdsmöblemang är det viktigt att bestämma vilka egenskaper du letar efter och vilka behov du har. Vi har allt från trädgårdsmöblemang med stort bord och många stolar till mer avkopplande loungemöblemang som utstrålar mysighet. Våra trädgårdsmöbelset med bord och stolar har plats för upp till tio personer som vill äta middag eller umgås. Om du är ute efter mer mysiga sittplatser i en bekväm omgivning är ett av våra soff- eller loungeset det perfekta valet. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av en god bok. Tycker du att båda låter tilltalande? Ta då en titt på våra trädgårdsmöbelset på den här sidan.

Trädgårdsmöbelset för alla årstider

Våra trädgårdsmöbelset består av bord och stolar samt soffor, och finns i material som till exempel Non-wood och flätad konstrotting. Konstrotting och Non-wood är väderbeständiga material, så möbelsetet kan stå ute året runt. Se även våra olika trädgårdsmöbelset med pulverlackerad stålram, bordsskiva i glas och matchande parasoll samt våra loungemöbler med hörnsoffa. Kontrollera alltid skötselråden för just ditt set och följ dessa så kommer du kunna njuta länge av dina fina trädgårdsmöbler.